9 Aralık 2015 Çarşamba

10 Aralık 2015 Perşembe ( Ruhsal Genişleme )






Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aşıklar

Güneş : Yay

Ay : Yay ( 00:25 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta, onu düzenleyen Merkür( Tanrılar habercisi Hermes ), sabahın ilk saatlerine doğru( 04:35 ) neşeli ve sevimli yaydaki yolculuğunu tamamlayarak sert ve otoriter oğlaktaki yolculuğuna başlıyor. Sorumluluk ve disiplin ön plana çıkıyor. Aklımız daha metodik çalışıyor ve iletişimde saygı temasının önemi artıyor. Bir proje ortaya koyma ihtiyacımız yükseliş gösteriyor. İşaretler bizi, bunu nasıl gerçekleştirebileceğimize götürüyor. Merkürü düzenleyecek olan Satürnün yayda olduğunu hatırlarsak, süreç bizi içsel bir yolculuğa taşır ve burada ihtiyacımız olan, parçaları bularak yaşam resmimizin anlamının farkına varmaktır. Ay, günün ilk saatlerinde( 00:25 ) derin ve gizemli akrepteki yolculuğunu tamamlayarak yaklaşık iki gün kadar sürecek olan, iyimser ve idealist yaydaki yolculuğuna başlıyor. 

Dün gecenin sonlarına doğru( 21:45 ) Ay- Satürn kavuşumu etkin oldu ve bu kavuşum, etkisini yaklaşık bir buçuk gün kadar sürdürecektir. Duygularımızı dışa vurabilme ihityacı içindeyiz, bu yalnız kalma arzusu olarak da kendini gösterebilir. Dünya üzerindeki yerimizi ve değerimizi sorguluyor bulabiliriz kendimizi! Bugünün ilk saatlerinde( 00:42 ) Ay- Neptün karesi gerçekleşiyor. Kendimizi kararsız ve şüphe içinde hissedebiliriz. Gerçeklerle yüzleşmek yerine kaçma ve reddetme eğilimi söz konusu olabilir. İhtiyacımız olan, yere ayaklarımızı daha sağlam basabilmek! Bu bize daha derin bir görü sağlayacaktır. 

Akşam saatlerine doğru( 16:03 ) Ay- Güneş kavuşumu gerçekleşiyor. Bu yeni ay etkisinin de başlangıcıdır. Duygular ve hisler, düşünceler ve mantıkla daha uyumlu bir hale geliyor. İç dünyamız dengeleniyor. Daha objektif bir yaklaşım ortaya koyabilme şansımız doğuyor. Daha net kararlar alabiliriz. Bir saat kadar sonra( 16:57 ) Ay- Uranüs üçgeni gerçekleşiyor. Bu bize her türlü fikre ve öğrenmeye açık bir hava kazandırır. İlginç çözümler ortaya çıkabilir. Otorite unsurlarını dönüştürücü bir süreç içerisine girilebilir.  Zeka, dün ve yarın arasındaki köprüyü kurabilmek üzere yoğunlaşacaktır. Renkli, yaratıcı ve orijinal rüzgarlar eser. Etkisi yükselmekte olan Mars- Uranüs karşıtlığını da göz önünde bulundurmak gerekir. Yoğunlaşan güç, bilinçli bir şekilde kullanılabilmelidir. 

Gün titreşimi bize içsel büyümenin ortaya çıkardığı dışsal büyümeden bahsediyor. İçeride olan, dışarıda olanın ışığıdır ve dışarıda olan da içeride olanın beslenimini sağlamaktadır. Bu unsurlar birbiriyle uyum içinde olduklarında anlam taşır. Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bize seçimlerimizin öneminden bahsediyor. Venüsyen bir vurgu hakim! Venüsün gölge yönü öfke ve yansıtmadır. Aydınlık yönü ise yaptığımız seçimlerin sorumluluğunu almak ve sorumluluğunu alarak seçimler yapmaktır. İşte yaşamı var eden ışık budur. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder