10 Ağustos 2015 Pazartesi

10 Ağustos 2015 Pazartesi ( Ay Yengeçte )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güç

Güneş : Aslan

Ay :  Yengeç ( 15:09 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün titreşimi, bugünün önümüzü görebileceğimiz ve ayaklarımızın yere daha sağlam basabileceği bir gün olduğundan bahsediyor. ‘’ Aklın ışığıyla yürü, adil ol kendine ve tüm yaşama, böylelikle yolu bul! ‘’ diyor. Vicdanımız ve yüreğimizin sesini duymak! Neyi hak ettiğimize inanıyoruz ve bunun için şu an ne yapıyoruz? İşte bu önemli!

Bugün Ay, 15:09 itibariyle hareketli ve fıkır fıkır ikizlerden, daha durgun ve derin yengece geçiyor. İkizler arkadaşlıkları, sosyal paylaşımları temsilen daha büyük bir rol oynarken; yengeç ev, aile ve yuvayı vurguluyor. Bu iki gün biraz daha hissel yaklaşım ve ifadeler söz konusu olabilir. Tam da bu yüzden belki gün titreşimi aklın ışığında kalmanın öneminden bahsediyor.

Ay, duyguları ve saklı kişiliği temsil eder. Ay yengeçte, yöneticisi olduğu burçtadır. Kendini en rahat ifade edebildiği yerdedir. Bu duyguların dağılıp karışmaması önemlidir. Biz kendimize olan güvenimizi sağlayabildiğimizde, yolu görebiliriz. Aksi takdirde sadece endişe ile çırpınırız, su bulanır ve sadece içimizdeki korkuyu büyütüp kontrolümüzde olmayan tepkiler vermeye başlarız. Önce kendimize güveni sağlamalıyız, bu güven yaşama güven olur ve yol görünür, işte o zaman insan önünü görür ve görmek, onu var edecek olan güçle de buluşmak demektir.

14:46 itibariyle Ay boşlukta gözüküyor, Ay yengece geçene kadar daha rutin işlerde kalmakta, büyük kararlar almamaya çalışmakta fayda var. Biraz daha kendi içimize dönebilecek bir fırsat yaratabiliriz. Bu esnada insan, sanki ayakları yerden kesilmiş gibi hissedebilir, bir duygu değişimi doğabilir, bunu doğal kabul edin ve iç frekansınızın büyümekte olduğunu keşfedin. Sosyal yaşamınız ile ilgili kendi içinizde bir öz eleştiri yapabilir ve ne kadar kendiniz olabildiğinizi ve bu ışığı koruyabildiğinizi kendinize sorabilirsiniz. Bundan daha iyi nasıl olurdu? Bu cevabı içselleştirmeye niyet edin.

Şifa çalışmaları için bu iki gün verimli olur. Ay yengeçte, özellikle aile ile ilgili konularda çok olumlu sonuçlar alınabilir. Duygusal yaralar iyileştirilebilir. Yengeç bir annenin şefkatidir ve bu şefkatin her şeyden önce sizin yüreğinizde saklı bir ışık olduğunu keşfedin ve onun size akıp sizi iyileştirmesine ve uyandırmasına izin verin.

Rehber kartımızın da ‘’güç’’ olduğunu görüyorum ve bu kart gerçek yaşam gücünün sevgi olduğundan bahseder. Sevgiyi hissedin. Onun her yerde ve her şeyde olduğunu fark edin. Her şeyden size akan gücün aslında sevginin gücü olduğunu fark edin. Yaşam aslında bunun üzerine kurulmuştur. Doğaya bakın, bir nehrin kaynağından doğup denize döküleceği o kıyıyı bulması gibi, her can arar ve yolu bulur, arayan bulur ve aramak, sadece ihtiyaç duyduğumuz tüm gücün yüreğimizde saklı olduğunu hatırlamakla olur.

Kızdığınız, o an anlamakta zorlandığınız, ürktüğünüz ve korktuğunuz her ne varsa, neyi yapmanız gerektiğine inanıyorsanız, önce ‘’seni seviyorum’’ deyin ve devam edin. Hatırlayın Tanrılık ışığınızı, her şeyden bir parça taşıyıp her şeyi aslında yüreğinizdeki o ışıkta yaşattığınızı ve birleşin, işte bu! Bunu başardığımızda hakikatin kapıları aralanıyor ve orada yüreğimizin gücü uyanarak bize şu an bizim için en önemli şeyin ne olduğunu hatırlatıyor.

Gökyüzüne şöyle bir bakacak olursak, Mars dün aslana geçti, Merkür başağa geçmişti, Güneş aslanda, Ay bugün yengece geçiyor, Venüs aslanda retro, Satürn akrepte ileri hareket, Jüpiter Aslanda bugünlük devam ediyor. Satürn akrepteki temasıyle bizi Marsa götürüyor ki Mars aslanda küçük bir çocuğu oynuyor, bu çocuk derinlerdeki güçten besleniyor ve bu gücü, sorumluluklarının farkındalığı ile kullanması gerekiyor. Güç, sorumluluktur, bu kesin!

Mars ve Jüpiter bizi Güneşe götürüyor, ‘’ Gerçek savaş, bilgi ile olur. ‘’ diyor, aç yüreğini oku, kendi derinliklerine bir yolculuğa çık, orada kim olduğunu keşfet ve bunu kendinden kendine akıt, tüm yaşam sana ‘’ Ak! ‘’ diyor, aslan teması bunu vurguluyor; bununla birlikte aslan ormanın kralıdır ve bu kral, kraliyetinin sorumluluğunu taşıdığının da farkında olmalıdır. Kim olduğumuz ve bunu nasıl ortaya koyduğumuz, ne kadar kendimiz olduğumuz ve bu kendilikte ne kadar yaşamın anlamıyla buluştuğumuz, işte bunlar önemli!

Venüs geri harekette bize yakın ilişkileri sorgulatıyor, Merkür de başağa geçince, hepten bir temizlik baş gösteriyor, gerçek olan kalıyor, buna uzak olan çekip gidiyor. Herkes kendi gerçekliğinin peşinde gözüküyor. Herkes birbirinde kendini arıyor ve önce kendini bulması gerekiyor ki neyi aradığını da bilebilsin. Bu dönem bu anlama geliyor. Yine kaptırdım, şimdilik bu, şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder