13 Ekim 2015 Salı

14 Ekim 2015 Çarşamba ( Ay Akrepte )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güç

Güneş : Terazi

Ay : Akrep ( 00:38 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Dün gün boyu( 03:07 itibariyle ) Ay, Güneş ile kavuşum yaparak boşluktaydı. Yeniayın yoğun titreşimi söz konusuydu. Derinliklerimize çekildik ve burada özel buluşmalar yaşandı ve bu buluşma tamamen kendimizleydi aslında, bize tüm yansıyan gerçekliğin çok ötesinde… ve gece 00:39 itibariyle Ay boşluktaki o savrulmuşluğundan sıyrılıp akrepte! Silkelendik ve güçlü bir döngüde kendimizleyiz. Şimdi derinlerdeki gücü biraz daha keşfetme zamanı! Herkesi ve her şeyi bir an için kendi haline bırakın ve dönüp kendinize bakın! Her şey yolunda mı? Olmadığına inanıyorsanız kendinize izin verin, kısa bir zaman için olsa da, neyi daha farklı yapabileceğinizi hatırlayın ve içsel çekiliminizin size verdiği mesajları dikkate alarak harekete geçin! İşte bu önemli! Yeryüzünün, yani kendimizin derinliklerindeyiz. Derin derin nefesler alın ve karanlığa alışan gözlerinizin bazen aydınlıktakinden çok daha fazlasını görmenize yardımcı olduğunun farkına varın. Odakta kalın ve savaşınızı büyük düşünerek yapın! Şahtan önce hamlelerin akışında kalın ve esnekliğinizi koruyun, bazen gördüğünüzü zannettiklerinizden çok daha fazlası sizin onu fark etmenizi bekliyor olabilir.

Bugünün rehber kartı ‘’güç’’ olarak çıkıyor karşımıza! Bu kart bizden içimizdeki vahşi ile barışmamızı, onun hırçınlığı ardındaki korkuyu anlamamızı ve bunu iyileştirmemizi ister ve gerçek güç, en korkulu düşmanın dostunuz olup artık sizi koruyan bir ışık olmasını sağlamaktır. Sizi kendine tutsak eden duvarlarınızı( inançlar ve kabulller ) yıktığınızda yol açılır. Bunu anlamak önemlidir! Kendinize güvenin!

Gün titreşimi bizden doğru olduğuna inandıklarımızı sorgulamamızı istiyor. Doğru ve yanlış olarak gördüklerimiz sadece andaki yansımalardır ve bunların daha derinlerde ne anlama geldiğinin farkına varılmalıdır. İç sesinize kulak verin ve cevaplarınız bırakın yolun akışında yüreğinizden kopup gelsin. Sadece güvenin, kendinize güvenin! Siz aslında tüm cevapları biliyorsunuz... Yeter ki onları bulmak için cesaret edin!

Bugün Merkür günü! İşaretleri takip etmek ve mesajlar almak, bunlar arasında bağlantılar kurmak, buna dair iletişime geçmek için güzel bir gün! Bugün gelişiminizin ışığında kalın! Tanrının içinizden sizinle konuşmakta olduğunun ve herkesi, her şeyi sizinle derin bir mesajla buluşturduğunun farkına varın! O sizsiniz, bunu anlayın! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder