2 Şubat 2016 Salı

2 Şubat 2016 Salı ( Benin Yaşam Dansı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü

Güneş : Kova

Ay : Yay ( 17:49 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Mars  

Bugün Mars günü ve Mars akrepte hızla ilerliyor, içimizdeki güç yüksek, ihtiyacımız olan onu yaşam özümüzle buluşturabilmek ve böylelikle geleceğin ışığını yakabilmek( Güneş kovada ), Ay da akşam saatlerinde( 17:49 ) kovadaki renkli ve hümanist yolculuğunu tamamlayarak yaydaki deneyim ve keşif arzusunda görünüyor! İçsel büyüme ve ufkun genişlemesi söz konusu! Ateş burcunda fiziksel enerji artar ve bizim bu enerjiyi nasıl kullandığımız önemli! Gün titreşimi bizden yoğunlaşan enerjinin farkına varmamızı ve bunu bilinçli olarak yaşamımıza katmamızı istiyor. Eğer nefes almakta zorlanıyorsanız, bilin ki yaşamınızda sizden başka çok şey vardır ve size yer kalmamıştır. O zaman sadeleşin ve kendinize yer açın! Bu, enerjinizi daha bilinçli ve programlı kullanabilmektir ve önemli! Rehber kartımız ‘’büyücü’’ yarını yaratan enerjinin, insanın bugünde sağladığı kontrol ve ulaştığı bilinç olduğunu hatırlatıyor. Kelamınızın ışığının farkına varın ve sesinize barış, sevgi ve umut katın! Kapıyı açacak olan budur! Yaşamın büyüsü ve o büyüdeki benin uyanışı, yaşamca anlamlanışı! Şimdilik bu! 

Venüs- Uranüs kare( 00:08 ) Sorumluluk ve özgürlük duygularının yarattığı içsel gerilim! Doğru sınırları koyabilmek! Bunu duyarlı bir duruşla gerçekleştirebilmek! 
1- 7 Şubat( Yaklaşan ) / 7 Şubat( Kesin ) / 7- 11 Şubat( Ayrılan )

Ay Boşlukta( 02:35 ) Daha içsel bir enerji yoğunlaşması! Akışa kulak verin! Esnekliğinizi koruyun! Önemli kararlar için akşam sonrası daha uygun olur!

Ay- Venüs yarı kare( 04:51 ) İçsel uyum ihtiyacı! ilişkilerde doğru mesafeyi koyabilme!

Ay- Pluto yarı kare( 14:12 ) Sistemleşme! Öz disiplin ihtiyacı! Gücün bütünsel algısı! 

Ay- Uranüs seskikuadrat( 16:14 ) Bireyliğin keşfi! Bu anlamda uyanan cesaret, yaratıcı zeka ve içsel ışık! 

Güneş- Uranüs sekstil( 16:50 ) Uranüsün elektrik enerjisiyle, yöneticisi olduğu kova teması güçlenir! İnsanlık adına önemli bir dönem! Özümüze yolculuk! İçsel keşifler! Kendimizi tanımak için iyi bir dönem! Uyum ihtiyacı doğar! Esnekliği korumakta fayda var! Tanrısal bir zeka! Sürpriz buluşmalar olabilir! 
1- 6 Şubat( Yaklaşan ) / 6 Şubat( Kesin ) / 6- 9 Şubat( Ayrılan ) 

Ay- Merkür yarı kare( 18:16 ) İfadede dikkat ve odak önemli! Ay yayda dağıtabilir, Merkür oğlakta fazla sert kaçabilir! Denge! Tatlı sert! Geniş bir bakış açısı ihtiyacı!

Ay- Neptün kare( 20:49 ) Gerçeklik algısı devre dışı kalabilir! ‘’ Her şeyi biliyorum! ‘’ gölgesi açığa çıkabilir! İçsel süreçleri okuyarak ilerlemekte fayda var! Hayallerimize açılan gerçeklik kapısını çok iyi netleştirme ihtiyacı doğacaktır! Vizyonumuz açık, ihtiyacımız olan o vizyonu var edecek yolculuğa içsel olarak kendimizi hazırlayabiliyor olmak! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ