12 Kasım 2015 Perşembe

12 Kasım 2015 Perşembe ( Korkunun Ötesi )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Akrep

Ay : Yay ( 17:13 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Akşam saatlerine doğru( 16:19 ) gökyüzünde güçlü bir kavuşum gerçekleşiyor. Savaş Tanrısı Ares( Mars ) Ejderhanın başı olarak tabir edilen Kuzey Ay Düğümü ile birleşiyor. Kuzey Ay Düğümü bizim ruhsal çekilimimizin neye doğru olduğunu gösterir. Önemli bir referans noktasıdır. Ruh kavramı ve yaşam gücümüz, bu anlamdaki mücadelemiz önem kazanıyor. Başak temasını göz önünde bulundurursak söz, düşünce ve davranışlarımızın neye hizmet ettiğinin farkında olmak gerekecektir. Daha bilinçli yol almak adına derin bir nefes… Yakın saatlerde( 16:55 ) Ay, Marsla sekstil yaparak boşlukta hareket etmeye başlıyor. Ay boşluktayken insan bir yavaşlar. Bu saatlerde kendinizle kalmak için mümkünse bir fırsat yaratmak ya da sadece gün rutinindeki işlere kendinizi gömmek iyi bir seçimdir. Yaşamda ne istediğimizi ve bunun bizim için ne anlam ifade ettiğini derinlerde hatırlamak… Çok kısa bir süre sonra Ay, yay burcuna geçiyor. İyimser ve şanslı yay, akrepteki derin yeniay enerjisinden sonra, iki gün boyunca, bizi rahatacaktır. Yeni adımlar için iyi bir zaman! Yöneticisi Jüpiterin hala başakta olduğunu hatırlayalım ve şansın çalışmak, düzenlemek ve öncelikleri belirlemekten geçtiğini göz önünde bulunduralım. Bugünün Jüpiter günü olması bu vurguyu güçlendirir.

Gün titreşimi bize ‘’ Öl! Vakti geldi! ‘’ diyor. ‘’ölüm’’ nedir? ‘’ölüm’’ korkunun ölümüdür. Endişe ve bizi tutan, bırakmak istemediklerimizin ölümü… İhtiyacımız olan onun ötesine geçebilecek cesareti uyandırmaktır. O bizim cevherimizde mevcuttur. Bize düşen ona inip oradaki o değerli hazineyi açığa çıkarmaktır. Mevcudiyetimizin yegane temeli budur. Hiçbir şey baki değildir; bununla birlikte insan yüreğinin gücünü uyandırdığında, geride kalan her şeyin ötesine geçebilecek güçtedir ve nefes bunu yapabilmek için yeterlidir. Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’şeytan’’ da bize ‘’ Yüreğinin sesini duyduğunda artık şüpheye yer yoktur, orada muhakkak her şey yerini ve yolunu bulur ve bu tamamen dengededir! ‘’ diyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 23:40 ) Mars teraziye geçiyor. Mars terazide zararlı konumdadır. Burada kendini ifade edebilmesi kolay değil! Mars savaşçı bir ruh taşır; bununla birlikte karşıt gezegeni olan Venüsün yöneticisi olduğu terazinin evinde bulunuyor. Buraya uyum sağlayabilmek için enerjisini çok iyi kontrol edebilmesi gerekecektir. Onu düzenleyecek olan Venüs şu an terazide, kendi evinde bulunuyor. Yükselen tema Venüs ve bizler savaş gücümüzü strateji, zeka ve uzlaşı içinde kullanabilmeliyiz. Tutku ön plana çıkıyor. ‘’ Hayallerin için savaş ve bunu aşkla yap! ‘’ Bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ