3 Ekim 2015 Cumartesi

3 Ekim 2015 Cumartesi ( AŞK DETOKSU 11. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı : Denge

Güneş : Terazi

Ay : İkizler

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugünün titreşimi bize derinleşmenin olacağı bir gün ışığından bahsediyor. Bugün kendinize mümkün olduğunca izin verin. Kendinizle kalmak için olabilir, sessizliği dinlemek için olabilir, doğa ile baş başa olmak için olabilir. Suyun aktığı bir yere arkanızı verip onun sesini de dinleyebilirsiniz. Bugün kabuklarımızın farkına varıyoruz ve bugün kırılması gereken artık kırılıyor ve ışık açığa çıkıyor. Bunu anlamak önemli! Kendimizi tüm çıplaklığıyla karşımıza alıyor ve ona hak ettiği saygıyı duyuyor ve yeniyi el ele gerçekleştiriyoruz eğrimizle, doğrumuzla! Olduğunca ve bunun ışığınca!

Bugün Satürn günü, rehber kartımız ‘’denge’’ ve bu kart, kimi bilgilerde yay ile ilişkilendirilir. Satürnün de yayda olduğunu hatırlarsak, bugün ruhsal gücün açığa çıkabileceği ve güçlü rehberliklerin sağlanabileceği bir gün olarak gözüküyor. Bizi zorlayan ne varsa, bunu hatırlatmak içindir. Kendinizi, kendiniz olan parçanızla buluşmaya açın. Bu buluşma sizin için değerli bir yaşamın kapılarını aralayacaktır. Öfkeyi aşın ve sevginin her şeyde deneyimlemekte olduğunuz gerçeklik içinden size ulaşmaya çalışan bir ışık olduğunun farkına varın. Ağır yük yoktur! Işıksız kalmış ruh vardır ve ruh muhakkak ki ışıktır, o zaman insan sadece kendinin farkına vardığında yol açılır. Hologramı aşın ve asla varın! İşte has kapı oradadır ve o kapı biz olan ışığa varır. O zaman ‘’ben’’ anlaşılır. Ben her şeydir ve her şey ben, işte bu!

Ay bugün de ikizlerde ve Merkür Terazide, Merkürün retro olması Ayın ikizlerde yükselttiği iletişim enerjisini biraz daha içe döndürüyor ve bu, güçlü keşiflerin yaşanabileceği bir gün olarak kendini gösteriyor. İşaretleri takip edin! Terazi bize ‘’sen’’ temasını hatırlatır ve o ‘’sen’’ içinde, muhakkak ki saklı bir ‘’ben’’ vardır ve ikisi arasındaki barış sağlandığında, yol aydınlanır. İlişkilerimizdeki algımızın ve bu algıda kendimizi yansıtışımızın önemli olduğu bir gün enerjisi söz konusu! Yansıyanda, yansıdığımızı hatırlayın ve her konuştuğunuzu mutlaka dinleyerek söze başlayın; çünkü her söylediğimiz aslında kendimizden kendimizedir ve insan ancak duyduğunda ve bunun ne anlama geldiğini anladığında çözülümü sağlayabilir. Kimseyi beklemeyin! Siz kendinize gelmeden gelecek kimse yok! Zaten gelenin de öncekinden bir farkı yok! Ha siz kendinize geldiğinizde! İşte o zaman artık geride kalan hiçbir şey de yok! Şimdi her şey ışıktır ve sizinle sizde yol almaktadır. Kendinizi anlayın; çünkü çevremizdeki her şey aslında olduğu haliyle bunu sağlamak üzere yeterince anlamlıdır ve sanmayın ki her şey anlamakla çözülür! Anlayın ve yeni bilincinizle harekete geçin! Bu önemlidir.

ve bakalım ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 11. gününde ne varmış? Bırakalım parmaklarımız bize ışık tutsun:

‘’ Bugün gün zamanlardaki çok özel bir ışık var! Bu ışık, küçücük, küçücük bir ışık; bununla birlikte yoğun ve güçlü! Şimdi yaşam sayfalarımızda bir seyahate çıkıyoruz birlikte, çocukluğunuza gidiyoruz! Hatırlayabildiğiniz en eskilere! Orada sizi en çok heyecanladıran ne geliyor aklınıza? Bu heyecanı en yoğun yaşadığınız o anı hatırlayın ve şimdi annenizle bunu paylaştığınız, bu mutluluğu, bunu en yoğun gerçekleştirdiğiniz başka bir anı hatırlayın ve şimdi bunu babanızla paylaştığınız başka bir anı! Her birini tek kelimeyle özetleyin ve şimdi derinliklerinize bir yolculuk başlıyor! Her üç kelimenin ortak buluştuğu bir tema keşfedin ve bu temanın size hatırlattığı bir yere gidin ve oraya bir isim verin! Şimdi gözlerinizi açın, hemen bir resim yapın ve bu resme bir isim verin! İşte bu isim, sizin bugündeki ışığınız ve onu yüreğinize alın ve kendinize hatırlatın!  İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ