13 Ekim 2015 Salı

11 Ekim 2015 Pazar ( Ay Terazide )

                                                               
                                                                

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 11 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı

Güneş : Terazi

Ay : Terazi ( 11:45 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün 11:45 itibariyle Ay, sert başaktan barışçıl ve denge kurma ihtiyacında teraziye geçiyor. Gece 01:13 itibariyle Ay, Pluto ile üçgen yaparak boşluktaydı. Pluto karanlık bir gezegen olarak bilinir ve mitolojik karşılığı Yeraltı Tanrısı Hadestir. Yeraltı mitolojik olarak ölülerin gittiği yer olarak bilinir. Ay annedir. Ay ve Pluton arasındaki bu üçgen bizlerde yoğunlaşan duyguları temsil etmektedir. Hepimizin içi yandı ve Pluto ile temsil edilen karanlık güçler devredeydi. Buradaki üçgen daha iyicil bir açıdır. Bu da belki teraziye geçen ayı da göz önünde bulundurursak daha çözümsel bir gelişme söz konusu olabilir mi diye düşündürüyor.

Gökyüzü uzlaşı konusunda uyarıyor. Bunu zorlayan süreçlere de dikkat çekiliyor. Gece 03:30’da Venüs- Satürn karesi yaşandı. Venüs barıştı ve Satürn zorlayan süreçleri ifade ederdi. Dün Satürn günüydü. Bugün Güneş günü. Satürn karanlıktır, Güneş aydınlık. Bize bir şey söylenmeye çalışıyor. Kare, gelişim açısıdır. Seni zorlarken gerçek gücü açığa çıkarmanı ister. Önemli bir dönemden geçiyoruz ve mesajları çok iyi okumalıyız. Venüs barış gezegenidir ve kendi olmaktan vazgeçmemelidir. Güneş bendir. Karanlığın seni zorlamasına rağmen ışıktaki parçanı bul ve onu açığa çıkar; çünkü sen O’sun, hatırla! Bunları anlamak önemli!

Yoğun duyguların söz konusu olduğu bir gece geçirmiş olmamız muhtemel… 11:45 itibariyle biraz daha toparlanabiliriz. Bugün daha uzlaşıda kalmayı deneyelim yaşam döngümüzde karşılaştıklarımızla, hiçbir ölüm, kim olduğunu önemsemeksizin çözüm değildir. Öldürmek, ölmek demektir ve ölüm yaşam hakkını almak olduğunda, bu karanlık bir gemidir. Zeka düzeyinin önemli olduğu bir yaşamda, hepimizin payımıza düşen çözülümü önce kendi yaşamlarımızda gerçekleştirebilmemiz önemlidir.

Bugünün titreşimi bize ‘’ İçindeki vahşiyi öldürme, bu çözüm değil, kontrol kur ve onu ehlileştir! ‘’ diyor. Bunu anlamak önemli! Kadim yolculuğa baktığınızda hep bunu anlatır. İşbirliğine gitmek her daim gerçek kurtuluşu beraberinde getirir. Bunu yaparken kişi kendi gücünü ortaya koyabilmelidir; bununla birlikte hatırlatma gereği görüyorum: ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ Canım dostlarım, her neyse bütünde olan, muhakkak ki içimizden taşan bir parçadır bizden bize kopup da yansıyan ve her şey bende başlar. Olmasını arzu ettiğim her ne ise yolumdur ve o ışık bende yandığında o ışığın olanı aydınlatmak gibi bir şansı olur. Tüm bunları anlamak çok önemli!

Bugün rehber kartımız ‘’kader çarkı’’ olarak karşımıza çıkıyor. Bu çok önemli bir boyutun varlığından söz ediyor. Çok önemli bir zamandan geçiyoruz. Büyük değişimler söz konusu! Birçok grup endişe içinde ve herkes telaş içinde yolunu arıyor. Bilin ki korku ve endişe negatifin beslenişidir. Her neyse olan, sakin kalan çözümü yaratır. Terazi temasında da bu vardır. Önce içsel kesinliği sağlayabilmek için içerideki o huzuru büyütmek! Bu sorumluluktur. Aksi sadece bir kaos yaratır ve bunu besler. Kapıyı açacak tek güç zekadır ve bunu anlamak önemli! Gerçek savaş bilinç boyutunda olandır. Bugün artık bu böyle ve bu anlaşılmalıdır. İç sesinizi kulak verin ve onu duyabilmek için zihninizin bağrışmalarını susturabilmelisiniz.

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’ 19. gün çalışmamıza ve bu çalışma çok önemli!

‘’ Bugün sizi Jungun deyimiyle ‘’içsel insanlar’’ınıza götüreceğiz ve bu çalışma önemli olacaktır. Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin derin nefesler alın! Bugüne kadar en öfkelendiğiniz üç kişi ve üç anı hatırlayın! Oradaki kendinizi tanımlayın! Tam olarak kendinizi hangi kelimelerle özetleyebilirsiniz? Bunlar her durum için bir tek kelime olsun ve bu kelimenin size içsel olarak neler hissettirdiğini gözlemleyin! Bu duyguların tam zıttı olan duyguları bulun ve bu durumlara geri dönün! Oraya tam zıttı olan bu duyguyu( yeni bulduğunuz ) koyun! Ne yapsanız bu duygular yer değiştirebilirdi? Dikkat edin! Özellikle ne yapsanız diyoruz; çünkü eylem kişinin ellerindedir ve o kişi, yarattığı bu sürecin çözümünü sadece kendinde bulabilir. Şimdi çıkalım buradan ve yeni bir kapı açılsın önümüzde! Yeni bir yaşam ışığı! Neyin daha farklı olması gerektiğine inanıyoruz? Dünden daha farklı olmamız gerektiğine inandığımız üç şey bulalım ve bunlardan özellikle birini seçelim! Bir resim yapalım! Şimdi bu resme bir isim verelim ve bu ismin adımız olduğunu düşünerek gözlerimizi kapatalım! Size hangi kelime eşlilik edebilirdi? O kelimeyi bulup onun için de bir resim yapalım! İki kelimenin ortak temasını bulalım ve yeni bir resim yapıp ona bir isim koyalım! İşte bugünkü ışığımız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder