6 Ekim 2015 Salı

6 Ekim 2015 Salı ( AŞK DETOKSU 14. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı : Dünya

Güneş : Terazi

Ay : Aslan ( 11:30 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün gün titreşimi bize ‘’ Gölgelerini fark et ve bil ki sana senden yansıyan bu ışık, onu fark edip dönüştürebildiğinde, yolunu aydınlatır! ‘’ diyor. Bugün sorumluluklar önemli, gün içinde odak korunmalı ve gün enerjisi göz önünde bulundurulduğunda, bugün neyi ne kadar isteyerek( aşkla ) yaptığımız önemli olacaktır. Bunun gölgesi, hırs ve ihtiras olurdu ve bu muhakkak ki kendimizden çalmak olurdu. Bizim enerji mekanizmamızda kendini yaratan ve yenileyen ışık bir şeyi aşkla eyleme geçirişimizdir. Bunu gerçekleştirdiğimizde beden, ruh ışığıyla kendini yenileyebilecektir ve zaman, ışığımız olup bizimle yürüyecektir. İş, o andaki ışığı görebilmek ve onunla bir olarak yolculukta kalabilmektir. Buna ‘’anda kalmak’’ da diyebiliriz. O andaki işaretleri yakalayabiliyor ve bunu içselleştirebiliyor olmak! Almak, vermek ve verdiğimizin geri dönüşü ve tekrar ileri! İşte bu iletişimi sağlayabilmek! Pas al, strateji kur, gerekirse pas ver, atak ve gol! Yaşam bir ekip çalışması ve bunu anlamak önemli!

Rehber kartımız ‘’dünya’’ bugün bir tamamlanma içinde olduğumuzu söylüyor. Belki birkaç günlük derinleşme içerisinde artık taşlar yerini bulmaya başlıyor. Saklı olanlar görünürlüğüne kavuşuyor ve sınırlar netleşiyor. Merkür retronun son günlerine gelmekte olduğunu düşünürsek, artık ileri harekete hazırlık başladı sayılır. İletişim aksı, iç dünyamızdaki oluşumunu tamamlayarak, dış dünyadaki yansımaları başlatıyor. Gerçekleşen içsel erişimimiz parelelinde, dış dünyadaki görünürlük ve seçilirlik artacaktır.

Ay boşlukta seyrediyor. 11:30’da Ayın aslana geçmesiyle enerji hareketleniyor. Gün titreşimi, verilen kararlar ve bunun önemine dikkat çekiyordu. Üzerimizdeki baskı ancak görmeyi reddettiklerimizle ilgili olabilir. İçsel olarak son rütuşları yapıyoruz, derleme ve düzenleme, yeni döneme hazırlık! İç sesimize kulak vererek incinmek yerine, herkesin kendi yolculuğunun ışığında, kendi buluşmasına izin vermek ve burada kendi buluşmamızı gerçekleştirebilmek!

17:14’te Güneş, Plüton ile kare açı yapıyor. Işık ve karanlık bir savaş halinde, burada bizim içsel olarak kurduğumuz kontrol önem taşıyacaktır. Bilin ki her şeyin ardında mutlaka ince bir mesaj vardır. Onu görün, duyun ve anlayın ve bırakın yüreğinizin derinliklerindeki huzur ve güvene açılan kapı aydınlatsın yolunuzu, ihtiyacımız olan bu, görünenin çok daha ötesindeki gücü fark etmemiz ve onu nasıl kullanabileceğimizi keşfetmemiz! Sorumluluğu fark etmek! İçsel netliği sağlayabilmek!

Bugün Mars günü, Mars savaştır. Bu savaşı aklın ışığında vermek barıştır. Görmek, duymak ve anlamak! İşte bu! Oluşan akışın içindeki gizemin farkında olmak ve burada, kapıları aralayarak özde olanın farkına varmak! Gizem avcılığı yaptığımız bir gün olduğundan bahsedebiliriz ve bunun tam olarak ne anlama geldiğini anlamak önemli! Keşfedin, fark edin ve içsel bir yönelimle harekete geçin! Kendiliğindenlik ve spontan zeka ışığında olmak önemli! O anki hislerinizle hareket edin! Dümen kırma arzusundaysanız, bunu gerçekleştirin! Yaşama, armağanlarıyla kendinizi açabilin! Bu mümkün!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 14. gün çalışmasına ve bakalım parmaklarımız bugün neler döküyor olacak:

‘’ Bugün zaman ışığında yeni uyandırılışlar söz konusu gibi gözüküyor! Yaşamda kendinizi en özgür hissettiğiniz anı hissedin ve bu an içindeki muhtemel detayları hatırlayın! Ne görüyor, ne hissediyor, neler görüyorsunuz? Etrafanızda size kendinizi en özgür hissettiren şey nedir? Burası ışığında özgürlüğün sizin için tek kelimeleyle ne olduğundan bahsedebilirsiniz? ve şimdi kendinizi en güvende hissettiğiniz, kendinize en çok güvenebildiğiniz bir anı hatırlayın! Orada yaşadıklarınızı dikkate alın ve bu an ışığında kendinize tek kelimeyle güveni tanımlayın ve şu an sizi en çok heyecanlandıran anı bulun! Ne zamandı? Oradaki heyecanınızı tanımlayın lütfen( tek kelime ile ) ve bu üç kelimenin bir ortak temada buluşmasını sağlayın( tek kelime )! Gözlerinizi kapatın tekrar ve bu temayı içinizden geçirip üç kez sesli olarak tekrar edin! Her seslendirmenizde içinizden geçen üç ayrı şeyi not edin ve üç ayrı resim yapın şimdi! Hepsinden sonra bir sembol çizin! Ona bir isim verin ve işte bugünkü sırrınız ve bu sizin anahtarınız! Bu anahtar ile bir kapı aralamaktasınız! Bu sembolü gün içinde en çok gözünüze çarpacak bir yere koyun ve ona verdiğiniz adı mantra gibi içinizden tekrarlayın, bugünlük de bu! ‘’

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ