18 Aralık 2015 Cuma

19 Aralık 2015 Cumartesi ( Yüreğin Sesi )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya

Güneş : Yay

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Satürn

Ay koçta ilerliyor... Havada cesaret kokusu var! Bir şey bize ‘’Haydi hareket! ‘’ diyor. Bugün tatlı bir kıpırtı! Mars ve Venüs ışığı aktif! Bugün savaşımız aşk, aşkımız savaş tadı taşıyor ve bunun içinde bütünün ışığı var. Bugün Satürn günü! Derin bir farkındalık bize yol gösteriyor ve onun ne anlama geldiğini anlamak önemli! Karanlığın en koyu olduğu an, günün doğmasına en yaklaşıldığı andır ve gün doğduğunda tüm yaşamı çok özel bir ışık saracaktır. Güneşin ışığı şifadır ve o karanlığında açığa çıkardıklarını aydınlığında iyileştirmek üzere programlıdır. Yeter ki izin verelim!

Günün ilk saatlerinde( 02:19 ) Ay- Satürn üçgeni söz konusuydu! Bu bize yaşam yolculuğumuzdaki deneyimlerimizin bizde uyandırdığı sağduyunun farkına varmamızı ve hayatın gerçekleriyle yüzleşmemizi kolaylaştırdı. Sabah saatlerinde( 10:39 ) Ay- Uranüs kavuşumu söz konusu! Sezgiler yoğun ve özgürlük arzusu! Yeniliklere açık bir ruh hali! Anlık tepkiler gündeme gelebilir! Değişken duygular! Olumlu ve iyimser bir ışık! Çok geçmeden( 11:28 ) Ay- Merkür kare! Duygu ve fikir çatışması! Mantık ihtiyacı! Kendine güven ve açık iletişim! Önce onu dinle!Takip eden( 12:25 ) Ay- Pluto karesi! Duyguların sırtta yük gibi taşınması! Artan hassasiyet! Sakinlik ve yenilenme! Gerçek gücün ne olduğunun farkına varabilmek için kendimize izin verme! Gece saatlerinde( 21:00 ) Ay- Mars karşıtı söz konusu! İlişkilerde fırtınalı rüzgarlar esebilir! Yoğun duygular! İçsel denge önemli! Enerji yoğun ve dönüştürülme ihtiyacı içinde! Özgür iradeye saygı! Kendimize odaklanmamız daha lehimize olacaktır. Dışarıda olan, içeride olanın yansıması!

Bugün gün titreşimi Satürn ve Venüs vurgusu yapıyor! İlişkilerde özel bir süreç! Köklerdeki ışığı uyandırma ihtiyacı söz konusu! ‘’ Gerçekten neye ihtiyaç duyduğunun farkına var ve ona adım atabilecek cesareti uyandır! ‘’ diyor. Yarım kalanı artık tamamla ve bunu kendi içinde yapmanın gerçek çözümü beraberinde getireceğinin farkına var! Vazgeçin o söyleyemediğiniz şeyi söylemeye çalışmaktan! İhtiyacınız olan, duymanız gerekeni kendinizden duymak ve artık yolu açmak! Geride kimse yok; çünkü önünüzde siz varsınız ve bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’dünya’’ bizden artık yüzleşme ihtiyacında olduğumuzla yüzleşmemizi ve böylelikle yarattığımız gerçekliğin özünde saklı ışığı fark etmemizi istiyor. İnsan her yerdedir ve her şey de onun kendisindedir. O zaman görmek, duymak ve bilmek gerek! Bu yol almakla ve yol olmakla olur! O zaman haydi! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



18 Aralık 2015 Cuma ( Kabukları Kırmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Yay

Ay : Koç ( 23:27 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü! Aşk Tanrıçası Afroditin günü! Havada aşk ve tutku kokusu var! Tabii bu kokuya henüz balıkta olan ayın puslu mavisi de etkileniyor. Egzotik bir atmosfer! Venüs henüz akrepte ve onu düzenleyen Mars terazide! Aşkın evinde Savaşçı Ares Konuk! Savaşçı Aresin mahzeninde( akrep ) Aşk Tanrıçası Afrodit! Aslında ikisi de kendi karanlıklarındalar ve birbirlerine iyi davranmalılar; çünkü onlar nasıl davranırlarsa kendilerine de öyle davranılacağının farkındalar! İşte bu yüzden akıllara şu gelir: ‘’ Aşk, verdiğini, verdiğince aldığını bilmektir. ‘’ Nasıl? Samimiyetin, samimiyeti olur. Oyunlar, oyunları doğurur. İnancın yaşam olur. İnadın, karanlığın ve o karanlık önünde dikilecek yarın olur. Önce özgürlüğünü yaratmalı insan! O zaman buluşmalar gerçekçi olur!

Ay akşam saatlerine doğru( 17:15 ) Güneş ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor olacak! Özümüzün aktığı ile geçmişi içinde saklayan duygular ayrı tellerden çalma eğiliminde olabilir. Egoyu dengeleyelim ve duyguları yönetip onları yolumuz kılabilecek bilinci uyandırabilelim! Bu önemli! Gecenin son saatlerinde Ay, balık burcundaki geniş ve derin yolculuğunu tamamlayarak koçun cesaret verici rüzgarlarının estiği zaman ışığına taşınıyor. İhtiyacınız olan, cesaret ve bunu besleyebilecek tek gerçek güç olan tutku! Aşk, kalbin çarpışıdır ve onu duyan, müziği duyar ve insanlaşır! Bunu anlamak önemli!

Öğle saatlerinde( 13:11 ) Ay- Venüs kuinkuksu söz konusu! Gerçek duygularımızı ifade edebilmek ve beklentilerimizi daha mantıklı temellere oturtarak, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilmek önemli! Gün batımı sonrasında( 19:19 ) Ay- Satürn üçgeni gündeme geliyor! Yaşananları gözden geçirmek ve yeni bir dönem için daha ayakları yere basar bir rota belirleyebilmek için uygun saatler! 

Gün titreşimi bize ‘’ Dante gibi ortasındayız ömrün! ‘’ diyor ve geniş bir büyümenin ışığının farkında olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Dün, bugün ve yarın, andaki ışıkta mümkün olan yansımalardır ve onlar tek bir resimde buluştuklarında gerçek olan aydınlanır, bunu anlamak önemli! Yüreğimizin bizi çağırdığı her yer, yeni yaşamın da ışığıdır. Onun sesine kulak vermek gerekir! Bunun için ihtiiyaç duyduğumuz, bizi koruduğuna inandığımız o kemikleşmiş duyguların ötesine geçebilecek cesareti uyandırabilmektir. Rehber kartımız ‘’ölüm’’ bu süreci destekliyor. ‘’ Ölüm, doğumun ışığıdır ve insan, her an doğumu mümkün kılmadıkça eksik kalır! ‘’ diyor. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ