16 Ekim 2015 Cuma

16 Ekim 2015 Cuma ( Ay Yayda )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) :  Adalet

Güneş : Terazi

Ay : Yay ( 12:18 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Ay boşlukta hareket ederken uyandık güne! 03:59’da Ay, Jüpiter ile altmışlık yaparak boşlukta hareket etmeye başladı. Ay boşluk zamanları odaklar biraz daha dağılmaya müsaittir. Bu yüzden gün rutininde, kararı verilmiş işlere odaklanmak daha verimli sonuçlar verir. 12:19 itibariyle Ay, iyimser yay burcuna geçiyor. Önemli görüşmelerinizi öğle sonrasına alabilirsiniz. Bugün Venüs günü olduğunu da hatırlarsak, Venüsün aşk gezegeni olması itibariyle özel görüşmeler için güzel bir gün ve Venüsün parayı da anlatması itibariyle, alacak- verecek konularıyla ilgili çözülmeler olabilir. Jüpiterin başakta olduğunu hatırlayalım, odağımız hizmet olsun ve seçtiğimiz çözüm yolları önce bize ve yaşamın akışına hizmet ediyor olsun! Buraya dikkat! ‘’ Mola bitti yola devam! ‘’ modlardayız bu dönem! Karşılığını alacağınızdan emin olarak güçlenin, güçlendirin!

Sabah saatlerinde( 06:35 ) Mars ile Plutonun üçgeni söz konusuydu. Bu emeğimizin bizi ulaşabileceğimiz son noktaya taşıyabileceğine bir işaret olarak yorumlanabilir. Savaşımızı başağın gölgelerine düşmeden verebilmeliyiz. Öz eleştiri, yapacağımız muhtemel eleştirilerden çok daha değerli! Önce bunu hatırlamalıyız. Bir savaşsa verdiğimiz, bunun neye ne kadar hizmet ettiğinin farkına varmalıyız. Kendimize karşı şefkat duyabilmeliyiz. Harika olmak zorunda değiliz! Yeterli olmamız, elimizden geleni yapıyor olmamız ve buradaki samimiyetimiz yeterlidir. Hatırlamalı ve hatırlatmalıyız ki hatırlamak, hatırlatmaktır. Bunu anlamak önemli!

Bugünün titreşimi de Marsiyen bir döngüyü vurguluyor ve ‘’ Seni kısıtlayan şeylerin farkına var! ‘’ diyor. Bu enerjimizi nasıl kullandığımız şeklinde de yorumlanabilir. Sınırlayıcı düşünce yapılarımızın ve enerji kaçaklarımızın farkında olmalıyız. ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ ve odak, strateji ve bir satranç çevikliği önemli!

Rehber kartımız ‘’adalet’’ bizden aklımızla hareket etmemizi istiyor, adil olmalıyız ve önce kendimize karşı! Bunu anlamak çok önemli! Haksızlık ettiklerimiz, haksızlığa uğrayışlarımıza gebedir; çünkü bir haksızlıksa yaptığımız, bu aslında en çok kendimizedir. Bitmiş bir ilişkinin devamını istemek, süren bir ilişkide daha fazlasını isterken olanı incitmek, paylaşılabilenlerin gücünü keşfetmek ve bu gücü birlikte genişletebilmek! Bir esneklik katsayısı vardır ilişkilerde, bunu koruyabildiğimizde ilişki akışını korur, abarttığımızda süner kalır ve artık yeni bir yol çizme vakti gelmiştir. Akıl demek, bakmaktan öte görmek demektir. İhtiyaçlarımızın farkında olmalıyız! Sıkışıp kalmak istediklerimiz, bizi koruyacağına inandıklarımızdır ve yaşam bize ‘’ Artık saklandığın delikten çık; çünkü gerçek, içinde bulunduğun o mağaradan dışarı çıktığında( Platon / idea kuramı )! ‘’ diyor. Bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ