12 Aralık 2015 Cumartesi

12 Aralık 2015 Cumartesi ( Zamanın Sırrı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparatoriçe

Güneş : Yay

Ay : Oğlak ( 08:46 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve Satürn sert bir öğretmen olarak bilinir, yaşamımızdaki zorlu dönemler, Satürnün genel olarak konu ile alakadar olduğu zamanlardır; bununla birlikte Satürn bize kalıcı ve köklü armağanlar verir. Satürn, ‘’sorumluluk’’ demektir ki bu aslında yaşamda olduğumuzu , bunun bir anlamı olduğunu ve burada olmanın bunu anlama sorumluluğunu almış olmak olduğunu hatırlamak demektir. Yaşam bizi hep yeniler, zamanın sırrı budur. Yenilenen, sınırlarını aşar. Sıkışıp kalan kırılır ve kendinden yeni bir yaşam taşar. Bunları anlamak önemli!

Bugün Ay, yaydaki iyimser ve idealist yolculuğunun ardından oğlağın sorumluluk ve disiplin diyen iki günlük yolculuğuna başlıyor. Oğlağın yönetici gezegeni Satürndür. Satürn yayda, bu ilginç bir tema oluşturuyor! İyimser ve idealist yaklaşımlarımız bizden realist ve köklü bir bakış açısı istiyor. Öğle üzeri( 14:05 ) Merkür- Neptün sekstili göze çarpıyor. Bu bize yüksek sezgi ve geniş hayal gücü verir. Ruhsal çalışmalarınızı bu zaman diliminde değerlendirebilirsiniz. Uzun vadeli planlar için uygun bir zaman dilimi! Az bir zaman sonra( 14:37 ) Ay- Neptün sekstili buna ekleniyor olacak. Bu bize optimist ve yapıcı bir ruh hali getirir; bununla birlikte fazla da yüksekten uçmamak gerekecektir. Önce kendiniz için bir şeyler yapın ve ihtiyacınız olanın sağlam temeller olduğunu hatırlayın! Böyle oldukça özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz!

Akşam saatlerinde( 16:50 ) Ay- Pluto kavuşumu! Derin duygular ayyuka çıkabilir! Duygu açlığı hissedebiliriz! Dengelenin ve özünüzdeki ışığı keşfedin! Bu size yola açılan kapıyı gösteriyor olacaktır. Sevgi, her şeydedir ve onu her şeyle bütünleşerek yakalamak gerekir. O zaman iç ses dengelenir. Şimdi dönüşüm zamanı! Bir saat kadar sonra( 17:36 ) Ay- Venüs sekstili bu duruma ekleniyor! Bu açı da duygusal paylaşım ve buna dair ihtiyacı güçlendirir. Bu akşam özel bir zaman dilimi! Uzun zamandır açılmayı bekleyenleriniz varsa, şimdi tam zamanı! Fırsat varsa sevdiğinizle romantik anlar yaratın! Birçok şeye iyi gelecektir, benden demesi!

Gün titreşimi bize ‘’ Keşiflerin kapısını aç ve iç sesine kulak ver! ‘’ diyor. Rehber kartımız bugün de ‘’imparatoriçe’’ ve ben bu tekrar dönemlerinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu kart Venüs etkisindedir. Havada aşk kokusu mu var? Onun ne anlama geldiğini keşfedin ve mutlaka yaşamınızda onun ışığına yer verin; çünkü bugün yarını yaratıyor, bunu bilin! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ​