12 Eylül 2015 Cumartesi

12 Eylül 2015 Cumartesi ( Bilgelik Günü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Mahkeme

Güneş : Başak

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün iç sesimizin güçlü olduğu bir gündeyiz ve bu titreşim önemli hesaplaşmaların yapılabileceğini gösterir. Yaşam enerjimizin yoğun ve yüksek olduğu bir gün ve bu gücü nasıl kullanmayı seçtiğimiz önemlidir. Samimiyetimiz bize güçlü kapılar açacaktır. Doğruluğun ışığının çok daha güçlü olduğu bir gündeyiz. Bugün ne istediğimizi bilmek ve bunun için hangi noktaya varmış olduğumuzun farkına varabilmek ve bu odağı yaşama geniş bir bakış açısıyla yayabilmek önemli gibi gözüküyor.

Rehber kartımızın da 20. kart olan ‘’mahkeme’’ olduğunu görüyoruz. Bugün insanlık adına önemli birgün, ruhsal mahkemeler kurulmuş durumda ve tüm dünyada önemli dengelerin kurulma zamanlarındayız ve muhakkak ruhsal boyutta çok önemli görevlendirilmeler ve hak ediş süreçleri gerçekleşiyor.

Bugün puslu bir gün olur; bununla birlikte puslar ardından süzülen ışıkların bizi götürdüğü güneş çok güçlü olacaktır. Olmayanın olduğu an, en azından bizim buna inandığımız, tüm olunan anlardan çok daha güçlüdür. Bu ne demek? Adaletin olmadığına inanırsınız, aslında bu gerçek adaletin eşiğinde olduğunuz andır. Yaşam bazen sanki her şey yoldan çıkmış gibi bir görüntünün karşısına tırmandırır ve bu gerçek samimiyetimizin ölçüldüğü andır ve orada gerçek değer açığa çıkar. Emin olun ki her şey yolundadır ve bizler sadece bunun farkına varmak için neyi hatırlamaya ihtiyaç duyduğumuzun farkına varmalıyız.

Güneş bugün karanlığın ışığından doğuyor ve bu güçlü bir çalışmanın varlığından söz ediyor. Bugün çok derin yaraların iyileşebilmesi için bizi incitebileceğini düşündüğümüz şeylerin, aslında bırakmamakta direndiğimiz incinmişliklerimizin kendini hatırlatışından ibaret olduğunun farkına varılması gerekir. Bilin ki her yara, ışıkla iyileşir ve ışık, ölümün ardındaki ölümsüzlüğün sırrını keşfedebilmekten geçecektir. Dünyada kan akar, ruhtaysa sadece ışık var ve kaynak sonsuz, bunlar bilinmeli!

Ay Başakta seyrediyor, bugün neye ihtiyaç duyduğumuzu hatırlamalı ve neyin artık vadesinin dolduğunun farkına varmalıyız. İşe yarayanlar, işe yaramayanlar… Kullanmadıklarınızı saklamanın hiçbir anlamı yoktur. Bırakın doğaya karışsın ve onları, onlara ihtiyaç duyan kim varsa o kullansın ki size de ihtiyaç duyduklarınızın gelme şansı yakalansın. Sizi beslemeyen ve kendisini besleyemediğiniz, gözlerinizin içine baktığınızda, birbirlerinize dair o kutsal ışığı göremediğiniz bir ilişki her iki tarafa ağır yük olacaktır. Ya birlikte olun ya da özgür irade, bırakın herkes yolunda ışığıyla olsun. Evde bile uzun süredir kullanmadıklarınız varsa yaşamla paylaşın bunları, muhakkak yaşam da sizinle paylaşacaktır. Dağınıklıkları toparlayalım, bu evimizdeki dağınıklıklar için de geçerlidir, kafamızdaki ve yüreğimizdeki de, dağınıklıkları toparlayıp aslolanı görmeyi başardığımızda yol açılır.

Bugün 09:59’da Güneş- Şiron karşıtı yaşanacak, Şiron bilgeliği temsil eder, hatırlatırken hatırladıklarımız, derinlerde farkında olmadıklarımız, yolculuğumuz boyunca fark edip yeni bir yolda yeni bir ışıkla okumayı başardıklarımız, tıkandıklarımız yer yer ve her adımda biraz daha çözüp çözülümü sağladıklarımız ve böylelikle yaşamımızın özündeki o anlamı biraz daha kavradığımız, bunları anlatır Şiron ve Güneş kim olduğumuz, özümüzü ne kadar açığa çıkarabildiğimizdir. Şiron bunu yapmaya çalışırken kabuklarımızın ardına çekildiğimiz anları anlatır biraz da aslında ve Güneş başakta, Şiron balıkta, dünyadaki benliğimizin gelişimi, ruhtaki yaraların iyileşip oradaki ışığın açığa çıkarılması ile ilgilidir ve bugün bu gerçekleştirilmektedir. Karşımıza dikilen, yaralarımız oldu ve bizim onunla kurduğumuz ilişki, tüm yaşamın da ışığı oldu. İncindiğimiz ne varsa barıştık ve yol açıldı, bizde kahramanı olduğumuz hikayenin özdeki ışığı yakıldı.

Bugün Satürn günü ve Satürn akrepteki yolculuğunun sonlarına geliyor, yaya doğru hazırlanıyor, yay da bilgelik ve ruhtur. Artık sınavlar daha büyük bir derinleşmeye doğru çekiliyor ve bugüne kadar farkına varıp iyileştirebildiğimiz ne varsa yeni dönemde bunlar ışığımız olacaktır. Yaşam böyledir, önce o kötü zannedilir, sonra o kötünün içindeki en saf ışık hissedilir ve nihayet iletişim kurulur, farkına varılır, her şey dost olup bize yürümektedir ve gelişim, insanlığımız ve insan olabilme gerçeğimiz ile ilgilidir. Şeytanı karşınızda hissettiğiniz an, onun şeytan olduğunu bilin, onun siz olduğunuzu da bilin ve onunla sohbet edin. O da anlaşılmayı bekliyor, tıpkı beklediğimiz gibi; bununla birlikte yol sadece anladığımızda açılıyor, işte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ