15 Aralık 2015 Salı

15 Aralık 2015 Salı ( İnsanın Doğuşu )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü

Güneş : Yay

Ay : Kova

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün Mars günü ve Ay kovada! Bugün savaş, aklın savaşıdır ve o akıl, yarının ışıklarını bugünde yaratır! Akıldan öte akıl vardır ve o akıl, geleceğin ışığıdır! Her kim ki sınırları aşar, o ki bugünden öte bir zamanda, bugüne yüreğindeki ışığı katar ve bugün büyür, yarınla buluşur. Cennet budur! Kova, geleceğin burcudur ve savaş, ona açılan kapıdaki barış, sevgi, umut ve insan merdivenini çıkmakla olur!

Günün ilk dakikalarında( 00:14 ) Ay- Satürn sekstili söz konusuydu! Bu bize öğrenme merakı, duygu ve düşüncelerde denge, iletişim kurma kolaylığı getirdi. Radikal kararların önü açıldı! Ölçülü hareketler ve zeka! Yavaş ve emin adımlar! Uzak hedefler ve disiplin! Mantık! Bu kavramlara dair ihtiyaç doğdu! Sabah saatlerinde( 10:43 ) Ay- Mars üçgeni söz konusuydu! Duygu yoğunluğuyla birlikte mantık güç kazandı! Olumlu ve yapıcı düşünceler! İnsan ilişkilerinde başarı! Organizasyon yeteneği! Tam da Mars gününde, yoğunlaşan enerjimizi verimli bir şekilde ortaya koyabilmek için şanslı bir açı! Öğle saatlerinde( 13:18 ) Ay- Uranüs sekstili gerçekleşiyor olacak! Anlık tepkiler! İleriyi görme ve geçmiş hatalardan ders alma! Hareketlilik! Gelişme ve ilerleme! Orijinal zeka! Yeni fikirler!

Gün titreşimi bizden ayaklarımızı yere sağlam basmamızı, hassas bir tartıda olay ve olgulara yaklaşmamızı, yaşamı bir bütün olarak ele almamızı istiyor. Adil olmak! Kendimize ve her şeye karşı! Bu önemli! Önümüzü böylelikle görebiliriz. Bugün geleceğin ışığı var, yaratımlara dikkat! Toltekler ‘’ Söz büyüdür. ‘’ der. Bugün rehber kartımız da ‘’büyücü’’ ve bizim sözlerimizin özünün ne demeye çalıştığının farkına varmaya ihtiyacımız var. Yüreğinize inin ve oradan yaşamı bütünlüğüyle görerek sesleşin! İşte bu önemli! Yürek, yarının kapısı, bugünün ışığıdır. Yolumuz sevgi ve aşk olsun! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


https://www.facebook.com/events/1526017787711944/




16 Aralık 2015
Saat: 20:30
Caddebostan Kültür Merkezi
 Rezervasyon: 0537 334 83 03

Size özel kampanyalarla...

''BUGÜNÜN GÖKYÜZÜ MESAJLARI'' takipçisi olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir.