10 Kasım 2015 Salı

11 Kasım 2015 Çarşamba ( Sualtı Derinliği )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Mahkeme

Güneş : Akrep

Ay : Akrep

Gün Yöneticisi : Merkür

Günün ilk saatlerinde( 04:16 ) Güneş- Jüpiter sekstili göze çarpıyor. Sanat ve Biliş Tanrısı Apollon( Güneş ), Göklerin Hakimi Zeus( Jüpiter ) ile dostluk kuruyor. Bu dostluk özümüzdeki uyanış ve yaşam katmanlarındaki özel mesajları kavrayıştır. Hakim güçler bir araya geliyor. Özel bir yaratım anı! Gök bilgeliği ışıkla buluşuyor ve yürekleri aydınlatıyor. Derinlerdeki gücü kullanma becerisi!

Sabah saatlerinde( 09:46 ) Kuzey Ay Düğümü terazideki yolculuğunu tamamlayarak başak burcuna geçiyor. Kuzey Ay Düğümü bizim ruhsal çekilimimizi gösterir. Yaklaşık on dokuz aydır terazi burcundaydı ve bu anlamda bir deneyim sahası söz konusuydu. Güney Ay Düğümü de dolayısıyla Koç burcundaydı. Savaş gücünü çok iyi yönetmemiz ve kendimizi ifade ederek uzlaşıyı sağlama şansını yakalabilmemiz gerekiyor. Şimdi başak burcunda verimliliği artırmaya ihtiyacımız var. Merkür teması yükselişte! Gelişim şansını yakalamalıyız. Buna kendimizden başlamak önemli! Yoksa başağın gölgesine düşüp etrafımıza takılıp kalabiliriz. Güney Ay Düğümü de balıkta olacaktır. Balığın gölgesi bulanıklık içinde kalmak ve kaçmaktır. İhtiyacımız olan, gerçeklerle barışarak bunun yaşam yolculuğumuzda sunacağı farkındalıktan faydalanmayı seçmek! İşaretleri görmeliyiz! Derin bilgelik ve anlayışı belli sınırlar içinde kullanabilmek adına işlevselleştirebilmeliyiz! Dünyada olduğumuzu hatırlamak önemli! Bununla birlikte süreçler ruhun derinliğinden de beslenebilmeli!

Bugün Merkür günü! Özel mesajlar alabileceğimiz bir gün! İç gözlem önemli! Şeytan, ayrıntılarda gizlidir ve insan bunun farkına vararak kontrol kurabilir. Detaylar hayat kurtarabilir. İş, buradaki beceridir. Gün titreşimi bizden derin suları keşfetmemizi istiyor. Sanat ve yaratıcılık! Gizemi keşfet ve onunla işbirliğine giriş! Onunla barış ve bırak yüreğinden seninle sesleşsin! Nasıl mı? En son ne zaman kendini dinledin? Bunun için en son ne zaman kendine bir fırsat yaratabildin? Rehber kartımız ‘’mahkeme’’ Pluton vurgusu yapıyor. Derin güçler devrede ve bizden sürecin farkına varmamızı istiyor. Çok daha uzun zaman önce başlamış olan bir döngü yeni yeni anlamını buluyor. Yaşamımızda hangi dağlar yerinden oynadı ve hangi cevaplar henüz kabullenilmekte zorlanılmaktaydı? Artık anlamalı ve anlaşılmalı! Kapılar çoktan açıldı ve bırakan, yenide alabileceklerinin önünü açardı.

Akşam saatlerinde( 19:47 ) akrep burcunda yeniay gerçekleşiyor. Yeniay başlangıç zamanıdır. Henüz ortada bir şey yoktur. Bu dönemler tohumlar atılır. Akrep teması gücün varoluşsal boyutlarıyla alakalıdır. Aydınlık ve karanlık onda birleşen resimler yapar; bununla birlikte doğası karanlıktır. Teslimiyet ve artık yaşamın bize anlatmaya çalıştıklarını anlayabilmek adına tabuları yıkarak var olanın ötesine geçebilmek! Yaşam bizden deneyimlememizi, anlamımızı ve yeni bir anlam arayışında yeni bir deneyime kendimizi açabilmemizi ister. Şimdi var olan tüm kemikleşmiş yapılar kırılarak içinden tohum açığa çıkarılıyor. Onu var edecek güç bu alana ekilen inançtır. Yarını yaratacak olan ışık budur ve bu bizim sessizliğimizi seslendirmektir. Bunun için birleşmek gerekir. Bu ölümü gerektirir ki arkası doğumdur. Yaşam böyle doğar ve bu andadır. Şimdide! İşte bunu anlamak önemli!

Bakalım zodyak mesajları neler?

KOÇ ( 8. EV )

Koçların ‘’ölüm evi’’nde gerçekleşiyor bu yeniay! Cesaret ve denenmemişi deneme! Meydan okuma, tutku ve arzunun ışığında yüreğinin gücünü açığa çıkarabilme!

BOĞA ( 7. EV )

Boğaların ‘’evlilik ve ortaklık evi’’nde gerçekleşiyor! İlişkilerde yeni bir dönem ışığı, derinliklerdeki gücün uyanışı ve daha güçlü bağlarla bir araya geliş! İyi olan kazanır.

İKİZLER ( 6. EV )

İkizlerin ‘’hizmetkarlar evi’’nde gerçekleşiyor bu yeniay! Gerçekten neye ihtiyaç duyduğunun farkına var, kadersel bir uyanış ve hakimiyet, derinliklerdeki güç ve farkındalık, işaretleri takip ederek doğru yolu bulma!

YENGEÇ ( 5. EV )

‘’çocuk evi’’nde gerçekleşiyor. Yaşamda kendini bulma, kendinle buluşma, içindeki çocuğu yaşama, yeni olanın büyülü cazibesi ve keşif tadı! Kendi bütünlüğünü yaratma!

ASLAN ( 4. EV )

‘’yuva evi’’nde gerçekleşiyor. Aile ve ev konularında yeni başlangıçlar, buna dair fırsatlar! Köklerde iyileşme! Sağlam temeller üzerine kurulan yeni hayat standartları! Buna dair gelişmeler!

BAŞAK ( 3. EV )

‘’kardeşler evi’’nde gerçekleşiyor. Yakın çevrede fırsatlar, iletişim konularında hareketlilik, çevresel iyileşme ve yenilenme! Esneme ve artan güven ihtiyacına parelel uyandırıcı gelişmeler!

TERAZİ ( 2. EV )

‘’kaynaklar ve para evi’’nde gerçekleşiyor. Sahip olduklarını kullanma yolunda adımlar! Var olan gücün yeniden yorumlanışı ve ona katılan güçlü ışıklar! Birleşme ve bütünleşme! Derin hisler! Kabullenme ve yeniden, yeni bir bilinçle harekete geçme!

AKREP ( 1. EV )

‘’hayat, fiziksel varlık, fiziksel beden evi’’nde gerçekleşiyor. Bedenin yeniden yorumlanışı, derinliklerde saklı duygulara yolculuk, duygu bedenin yeniden yorumlanışı ve içsel uyanış! Radikal değişimler ve etkili yeni başlangıçlar! Kendini bulmak adına eyleme geçme! Korkunun ötesi!

YAY ( 12. EV )

‘’sıkıntı, sorun evi’’nde gerçekleşiyor. Bu hissel çekilimlerin çok daha güçlü olduğunu gösterir. Aranan bir şeyler var ve adının koyulması zor gibi gözüküyor. Şimdilik! Akışa kulak verilmeli ve içeridekinin bize anlatmaya çalıştığının farkına varılmalı! Gören gözlerine güven! O yolu biliyor!

OĞLAK ( 11. EV )

‘’arkadaşlar evi’’nde gerçekleşiyor. İçsel ve derin paylaşımlar önem kazanıyor. Güven teması daha güçlü bir ışıkla gündeme gelir. Bize gelen mesajların anlamının ne olduğunun daha derin farkına varılabilmelidir. Ekip kurma zamanı! Bunun ne anlama geldiği anlaşılmalı!

KOVA ( 10. EV )

‘’meslek evi’’nde gerçekleşiyor. Kariyer ve yaşam planı konusunda öncelikler ve bu anlamda adımlar! Derinlerdeki gücünü keşfet! Parçaları bir araya getir ve resmi gör! Sorumluluk al ve ilerle! Bunun için önün açık!

BALIK ( 9. EV )

‘’yabancı diyarlara yolculuk evi’’nde gerçekleşiyor. Bu içsel bir yolculuk zamanıdır. En son neyi ertelediyseniz cevapların orada olduğunu keşfedin ve derinleşin! Yeni yolculuklara yeni kapılar açılıyor ve bu kapıların ardında Tanrılık nefesi var! Yüreğinin sesini duy ve yeni olanın ruhunu genişletmesine izin ver! Şimdi fazlasını isteme zamanı! Şimdi! Kaynak sensin, hatırla yeter!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ