20 Mart 2016 Pazar

20 Mart 2016 Pazar ( Uyanan Yaşam )



Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Koç ( 06:30 itibariyle )

Ay : Başak ( 19:39 itibariyle )

Günün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve bu sabah itibariyle Güneş koç burcuna geçmiş bulunuyor; düzenleyicisi Mars, yay burcunda! Güneş, koç burcunda yücelir! Güneş, kraldır; koç burcunda, ‘’fatih’’ konumundadır! Fethetme ihtiyacında olduğumuzun yürek olduğunu hatırlamamız gerekiyor! Güneş, Merkür ile kavuşum; yanık ve asalet kaybettiği balık burcunda! Akıl ve sağduyu, özellikle uyandırma ihtiyacında olduğumuz! Puslar ardındaki hakikati arıyoruz! Güneş, Mars ile üçgen, Marsın Neptün ve Uranüs ile dinamik açıları var, Marsın gölgeleri olan ‘’katı fikirler, önyargılı davranışlar ve fanatizm’’, bu anlamdaki aşırılıklar, dengelememiz gerekenler! “asalet, bilgelik, erdem ve hoşgörü’’ bu dönemin üstesinden gelmemize yardımcı olacaktır. 

Ay şu an boşlukta, akşam saatlerinde düzenleyici başağa geçiyor, Merkürün düşük ve zararlı konumundan dolayı gece saatlerine kadar iç sesimize kulak vererek hareket etmekte fayda var! İç ses ile vesveseyi birbirine karıştırmamak gerek! İç ses, şüphenin ötesine geçerek, yüreğinizin ışığıyla bildiğiniz, emin olduğunuzdur! Akşam saatlerine doğru Mars ile kare devreye giriyor! Gerilimi dengelemekte fayda var! Gece saatlerinde Venüs ve Neptün ile karşıt var; ihtiyacımız olan, aklın ışığında ve kalbin yolunda olmak! Yüreğine güvenenin yolu aştığı bir dönemden geçiyoruz! Gece saatlerinde, Venüs- Satürn karesi( 20- 25 Mart yaklaşan / 25 Mart kesin / 25- 29 Mart ayrılan ) etkisi başlıyor! İkili ilişkilerde ciddiyetin arttığı bir dönem! Saygı beklentisi sevgiden önce gelir; bununla birlikte ikisinin birbiriyle bütün bir anlam taşıdıklarını bilmek gerekir. İlişkide güven ihtiyacı doğar! Buradaki tinsel bütünlük önem taşır! Hayaller ve bunun beslediği, bundan beslenen gerçekler, denge kurma arzusundadır! 

Gece saatlerinde Merkür- Mars üçgeni( 20- 25 Mart yaklaşan / 25 Mart kesin / 25- 28 Mart ayrılan ) sürece katılıyor! Merkür güç kazanır, Tanrılık gözü uyanır, öngörüler güçlenir! Gün titreşimi bizden daha geniş bir algıda olmamızı ve bize hizmet etmeyen duygu kalıplarının ötesine geçmemizi istiyor! Rehber kartımız ‘’şeytan’’ bugün aşırılıkların bizim sınavımız olabileceğinden bahsediyor! ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir! ‘’ Bunu hatırlamak gerek! Akıl ve yürek, birbirini güçlendirerek bir bütün olduğunda gerçek anlamını ifade eder, bunu hatırlamak gerek! Şimdilik bu! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ