1 Ocak 2016 Cuma

1 Ocak 2016 Cuma ( Yaşam Sırrı )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 11 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güneş

Güneş : Oğlak

Ay : Terazi ( 08:40 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Yıla ‘’AŞK’’ günüyle( Venüs ) başlamış olduğumuzun farkında mısınız? Venüs yayda! Özgürlüğün, aşkın ve ruhsal gelişimin yılı olsun! Bu yıl yeni maceralara koşarken, birlikte ruh ışığında buluşabileceğimiz aşklar olsun! Ay da sabah saatleri itibariyle( 08:40 ) aşk burcu teraziye( Venüsün yöneticisi olduğu ) geçmiş bulunuyor! Akşam alkolü fazla kaçırıp epey karıştırmadıysak( o son kadehi içmeyecektim modları! ) uyandığınızda havadaki o romans kokusunu duyabilirsiniz!

Çok ilginç! Günün ilk açısı( 03:51 ) da Venüs- Satürn kavuşumuydu! Aşk gezegeni Venüs ile sınavların gezegeni Satürn buluştu! Aşkta zorlu sınavların getireceği kalıcı armağanlar! Sınanıyorsak bilin ki bu gelişimin ve büyümenin kapılarının aralandığının habercisidir. Bizden olduğuna inandığımızdan daha fazlası olduğunu hatırlamamız için bir adım atmamızı istiyor! Bu çaba karşılıksız kalmayacaktır. Yay teması gündemde! İhtiyacımız olan, içimizdeki maceracı ruhun ışığını yakmak ve bu maceranın keşif adına büyük bir anlamı olduğunun farkına vararak kendi koyduğumuz sınırların ötesine kapılar açmak! Para konusunda biraz daha bilinçli aktarımlarda bulunmak lehimize olur! Venüs aynı zamanda para ve Satürn sorumluluk demektir! Bu açının 9 Ocakta etkisi en yoğun halini alıyor olacak, o zamana kadar etki artarak devam edecek ve bu tarihte artık üzerimizden elini çekerken bizim bir şeyleri hazmedip algılayabilmiş olmamız önemli! 15 Ocak itibariyle süreç tamamlanıyor!

Bugün biraz daha umut veren açımız yine sabah saatlerinde gerçekleşen( 05:04 ) Ay- Venüs sekstili! Duygular ve yakın ilişkilerdeki duruş uyum kazanıyor! Kendimizi daha içten ifade edebilme şansı doğuyor! Mitolojik olarak ifade edecek olursak, Bilge Kocakarı( Ay ), gençlik ve güzelliği simgeleyen Aşk Tanrıçası Afrodit( Venüs ) ile arkadaşlık kuruyor! Anne ile kız, kaynana ile gelin, olgunluk ile gençlik gibi düşünebilirsiniz! Belki ruhu genç kalmış bir anne! Öğle üzerinde( 15:56 ) işler biraz değişiyor! Ay- Güneş karesi gündeme geliyor! Dişil ile eril dinamik bir açıda buluşuyor! İç ve dış birbirlerine bir şeyler anlatmaya çalışıyor! İhtiyacımız olan bizim gibi düşünmeyenin aslında bizim kendi düşüncelerimizi geliştirip daha derinlerdekini açığa çıkarabilmemiz adına bir yol olduğu! Ona saygı, kendime saygıdır ve onu anlamak, kendimi daha derin bir ışıkla okumaktır! Bu önemli! Akşam saatlerinde( 17:56 ) bunu Ay- Neptün kuinkuksu takip ediyor! Mistik ışıklar! Hafif bir gerilim! Gerçeklerden kaçmak isteyebiliriz! Onlarla barışın ve ötesinde bir anlam olduğunun farkına varın; zira kaçmak çözüm değildir. İhtiyacımız olan, seçimlerimizin farkında olmak ve onların sorumluluğunu alarak yeni adımlar atmak! Geceyi simetri bir saatte( 23:23 ) Ay- Satürn sekstiliyle kapatıyoruz! Bilge Kocakarı( Ay ) Sert Öğretmen Satürn( oğlağın yönetici gezegeni ) ile yakınlık kuruyor! Duygular, anlaşılmayı ve yaşam bakışımızı bu ışıkta tekrar yorumlamayı gerektiriyor! Yaşam bizden sürekli gelişim ister; çünkü Dünya dönmekten, Güneş doğmaktan vazgeçmiyor! Bunu anlamak önemli! Her ölüm, bugünde, bugünkü bilincimizde, doğumudur yarında yeni bir bilinçle ışığımızın! O zaman şimdi el ele aşmalı engelleri; çünkü biz farkında olsak da olmasak da aslında tüm yaşam dost bir ışıkla bizimleydi!

Bugün gün titreşimi bizden gücün sırrının yaşamın akışındakin ışık olduğunun farkına varmamızı istiyor! Güç sonsuz bir güç ve o her yerde… Bize düşen onu yaşama çekebilecek bilinci uyandırabilmekte! Güç tıpkı yukarı çıkıp aşağı inen zigzaglar gibidir! İnsan yukarıda aşağı ineceğini bilirken, aşağıda yukarı çıkacağını bilmelidir. İşte bu önemlidir. Rehber kartımız ‘’güneş’’ özümüzdeki ışığı keşfetmemizi istiyor. Bir koçun cesareti, bir boğanın sahipleniciliği, bir ikizlerin merakı, bir yengecin duyguları, bir aslanın oyunculuğu, bir başağın fedakarlığı, bir terazinin sevgisi, bir akrebin gizemi, bir yayın seyyah ruhu, bir oğlağın disiplini, bir kovanın özgürlüğü, bir balığın ruhsallığı… Bize ‘’ Özündekini keşfet, orada sana açılan bir kapı ve orada yaşama açılan bir kapı, orada ışığa, aşka, sevgiye, dostluğa açılan bir kapı var, onu bul! ‘’ diyor. Susayım artık!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ