22 Eylül 2015 Salı

23 Eylül 2015 Çarşamba ( AŞK DETOKSU BAŞLIYOR )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 22 / 4

Günün Rehber Kartı :  Aziz

Güneş : Terazi ( 11:20 itibariyle )

Ay : Kova ( 20:51 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi bize bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan bahsediyor ve bugün, ipleri ele alma vakti gelmiş gözüküyor. Nereden geldik, nereye gidiyoruz ve bu yolculukta direksiyon hakimiyetimiz ne durumda? Ne kadar farkındayız yolculuğumuzun ışığının ve ne kadar keyfinde ve içindeyiz bu yolculuğun? Sonuca odaklandık, çile mi çekiyoruz yoksa süreç içindeki şansın farkında büyüme ve küçülmelerle yol mu alıyoruz? İşte bunlar önemliydi. Bu yolculuk bizim için çok değerli ve bunu hatırladığımızda, değerimiz olan yerde, bu değere sahip olanla buluşmak nasip olabilirdi.

Bugün gökyüzü çok hareketli! Öncelikle 06:59’da Venüs- Uranüs üçgeni göze çarpıyor. Venüsün ileri, Uranüsün geri harekette olduğunu düşünürsek senin içindeki ben ile buluşma faslı baş gösteriyor. İlişkilerdeki yansımaların farkındalığı ve bu farkındalığın yaşam bütünlüğümüze olan bilinçli katılışı önemli olacaktır.

Saat 11:20’yi gösterirken Güneş teraziye geçiyor. Burada da benzer bir tema ön plana çıkacaktır. Başakta hizmet ediyorduk ve varlığımız çevremizle bütün bir ışıkta kendini gösteriyordu. Şimdi işler değişiyor, artık yaşamın içindeyiz ve işin içine mantıktan öte aşk katılıyor. Aşk benin batışı ve senin doğuşunda bizin keşfidir. Barış, görmek ve duymak demektir ve bunun ardındaki sevgi ışığının farkına varabilmektir. Herkesin birbiri içindeki muhteşem varlığının farkına varabilmek!

21:36’da Güneş Satürnle altmışlık bir açı oluşturuyor. Bunu Güneş Satürnden destek alıyor şeklinde de yorumlayabiliriz. ‘’kahraman’’ ‘’yaşlı kişi’’den destek alıyor. Bu çok değerli bir ışıktır. Hele ki Satürnün yayda olduğunu, Güneşin teraziye geçmiş olduğunu düşünürsek! ‘’ Ben kimim? ‘’ sorusu bugün bizi özümüzdeki çok değerli ışıklara götürür ve o bizim içsel bilgeliğimize açılan çok değerli bir kapıdır. Bugün bunlar önemli!

Bugün Merkür günü! Merkür ‘’Tanrıların habercisi’’dir ve onu ‘’işaretler’’ olarak görebiliriz. Bugün işaretlere dikkat! Bunların neler olabileceğinin farkında olmalıyız. ‘’AŞK DETOKSU’’ na başlama çekilimimiz tesadüf değil anlaşılan!

20:51 itibariyle Ay Kovaya geçiyor. Oğlakta sıkı bir sorumluluk havasındaydık. Ensemizde varlığını ve soğuk nefesini hissettik az çok takibin! Kovada, burada yaptığımız ihtisas, içeride olanın dışa kendi rengindeki yansımasını sağlamak için aktive oluyor. 

Yaşama daha farklı bakıp birlik ve bütünlükte yeni keşifleri hayatımıza ışık ışık katabileceğimiz iki gün bekliyor bizi! Bu bayram bugüne kadar olanlardan çok daha farklı olabilir, içsel çekilimlerinizin süreçteki akışı belirleyebilmesine izin verin. Bazen rutini bozmak, gerçek olanı uyandırıp onu yaşamımızın ışığı yapmaktır. Ne de olsa kalpler hep bir! Amin.

Gece 02:14 itibariyle Ay, Uranüs ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor. Duygularımız ile içsel baskı arasında bir sürtüşme olarak yorumlayabiliriz bunu, duygularımız bir yana çekiyor, içimizdeki dürtü ayrı telden çalıyor gibi! Sakin kalalım ve kendimize bu süreç içindeki bütünlüğü sağlayabilecek bir dengelenme şansı yaratalım. İhtiyacımız olan şey, akış içindeki kendiliğindenliğe izin vermek ve burada kendimizi, kendimiz ile iletişim kurmaya yanaştırabilmek! İzin verelim olsun, her şey kendimizden kendimize, bunu hatırlayalım yeter! Sabah saatlerinde bu durum Venüs ile biraz daha yumuşayacaktır. Bugün çok değerli bir farkındalık günü, kendinizle kalmak için kendinize izin verin. Gün rutininde kalmaya çalışın ve önemli kararlar için mümkün olduğunca 20:51 sonrasını tercih edin. Bugün ruhsal çalışmalar için verimli bir gün olacaktır.

Rehber kartımızın da Venüsün güven ışığını besleyen boğa temasındaki ‘’aziz’’ olduğunu görüyoruz. Bugün ruhsal olarak korunduğumuz ve gücümüzün yüksek olduğu bir gündeyiz. Bunu nasıl kullandığımız çok önemli! Barış yolumuz, sevgi ışığımız, umut yarınımız ve insan sırrımız olsun ve hepsi bizde ruh ile buluşup aşkı doğursun. Toplumsal sınırlar gündeme gelebilir. Sosyal varlığımız ile ilgili önemli eşikler söz konusu olabilir. Varlığımızın bütün olduğunu hatırlayalım ve olan her şeyin ardındaki Yaradanın sesini duymaya çalışalım!

Gelelim merakla beklediğiniz ‘’AŞK DETOKSU’’nun ilk gün ritüeline! Şu an bile bilmiyorum neler olacağını, şimdi başlıyorum:

Bugün kendinize izin verin ve en sevdiğiniz ve en yakın ulaşabileceğiniz bir mekanı seçin. Karşınıza kendinizi aldığınızı hayal edin ve gözlerinizin içine bakın. Sanki kendinizle sohbet ediyormuş gibi, kendinize birkaç soru( içinizden ne geliyorsa ) sorun ve içten cevaplar verin. Bunları bu 21 gün için özellikle ayırdığınız bir deftere yazabilirsiniz. Şimdi buradan üç kelime çekin, sizi heyecanlandıran ve içinizde bir yerlere dokunan üç kelime, bunlar bugün sizin sihirli kelimeleriniz olacak. ‘’abra kadabra’’ gibi, buldunuz mu? Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın, bu kelimeler sizi nerelere götürüyor? Bırakın götürsün, akışa izin verin, bu enerjisel bir aktivasyon da olacaktır. Burada oluşan ışığın büyüyerek tüm yaşamınızı sardığını hayal edin ve gözlerinizi açın, içinizden gelen neyse bu üç kelimenin altına çizin ve kendinize teşekkür edin, olan her şey için ve bilin ki şu an bir kapı açtık, üç kapıyı, kelime diyecektim kapı çıktı ağzımdan, sık sık kendinize hatırlatın, onlar bir resim yapıyor olacaktır kelam ışığında, bunun farkına varın, kapıları açtık kutlu olsun, bugünlük bu, şimdilik, yarın bunların ne anlama geldiğini anlatıyor olacağım ve yeni bir ışık yakacağız İNSAN’ın gücüyle ve bu her şey için yeterlidir, muhakkak ki şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ