26 Ocak 2016 Salı

27 Ocak 2016 Çarşamba ( Yüreğin Doğumu )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ermiş

Güneş : Kova

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta ileri harekette, Ay başakta, Merkür düzenliyor, bizden sağlam bir çizgi oluşturmamızı, gerekli ile gereksizi birbirinden ayırmamızı, işimize odaklanmamızı, geniş ve stratejik düşünmemizi istiyor. İletişim ve bilgi aksının yoğun olabileceği bir gün! Pratik olmakta fayda var! ‘’ Şeytan ayrıntılarda gizlidir. ‘’ sözünü hatırlayın ve hem onun varlığını bilin hem de onunla doğru mesafeyi yakalayın! Gün titreşimi özde olanın öneminden bahsediyor! Derinliklerinizdeki akışın sesini duyun, ona kulak verin ve ona güvenin! Bugün kadersel döngüler söz konusu olabilir! Dikkat! Rehber kartımız ‘’ermiş’’ Satürnyen bir temayla, kendi içimizdeki bütünleşmenin öneminden bahsediyor. Her şeyi, içinizde olun da duyun, onu duymak için her şeyin önce dışında ve kendi içinizde olabildiğiniz kadar, aslında içinde olabileceğinizi hatırınızda tutun! Şimdilik bu!

Mars- Pluto sekstil( 01:27 ) Güç temasının yaşamsal yükselişi! Derinde olanın ortaya çıkışı ve kendini hissettirişi! Dönüşümsel süreçler! Sınırların ötesine geçerek yeni bilinçte doğru sınırları koyabilmek! Kadersel gücü ardına alabilmek ve böylelikle yeni bir yolculuk ortaya koyabilmek!
27 Ocak- 3 Şubat( Yaklaşan ) / 3 Şubat( Kesin ) / 3- 8 Şubat( Ayrılan )

Ay- Jüpiter kavuşum( 06:27 ) İçsel bir düzen yaratmak! Duygu derinliklerinde sadeleşme ve enerjinin daha verimli yönlendirilimi! Büyüme ve genişlemeye açıklık! Bilme isteği!

Ay- Uranüs kuinkuks( 09:05 ) Gerilim! ‘’ Ben biliyorum! ‘’ tavrının dışına çıkarak, paylaşım ve gelişim açıklığını ortak alanda var edebilme! Pratik çözümler için yaratıcı bir zeka!

Ay- Güneş seskikuadrat( 19:23 ) Farkı fark etmemizi istiyor! Farklı olanı keşfetmemizi! Hizmet anlayışının gözden geçirilişi! Faydalılık temasının içsel anlamını bulabilme ihtiyacı! Özgün olanın ortaya çıkma arzusu! Ona yol açabilme!

Venüs- Neptün üçgen( 20:36 ) İlişkilerde sınırların ortadan kalkışı! Bütünleşme! İyileşme! Ruh temasında buluşmalar! Özel temaslar! İdealize edilen bir ilişki anlayışı! ‘’ Onun ruhundaki sesi duy, o seste sen varsın! ‘’ Mistik aşk rüzgarları!
27- 30 Ocak( Yaklaşan ) / 30 Ocak( Kesin ) / 30 Ocak- 1 Şubat( Ayrılan )

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



Simay SU ile bugün 11:00'de Koza TV'de olacağız, sohbetimize herkes davetlidir 
wink emoticon

Hayatımızın Metematiksel Gizemi ile numeroloji, astroloji ve taroloji ile yaşamımızın sembolleri ve bunları ne anlama geldiğine dair keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz!

İlişkilerimizde neyin farkında olmalıyız?( anne, baba, çocuk, arkadaş )

O hayal ettiğimiz aşkı yaşayamamızın ardında kendimizle ilgili farkında olmadığımız ne olabilir? 

Yaşamda ihtiyaç duyduğumuz istikrarı yakalayabilmek için kendimiz ve doğamızla ilgili neyi bilmeliyiz?

Kader döngümüzün neresindeyiz? 

Nereden geldik( son zamanlarda yaşadıklarımızda aslında neyi deneyimledik ) nereye gidiyoruz?( içinde bulunduğumuz an ışığı bizi nasıl bir yolculuğa çağırıyor ), 

Hepsi ve daha fazlası Hayatımızın Matematiksel Gizeminde sizi bekliyor!

EĞİTİM TARİHİ :27.01.2016
EĞİTMEN : Hüseyin AKDAĞ
YER : AYKA Akademi

GÜNDÜZ : 14.00 - 17:00
AKŞAM : 19:00 - 22:00.
Detaylı bilgi için bize 0 242 2909761 veya 0 532 3759249 No'lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.