28 Ocak 2016 Perşembe

29 Ocak 2016 Cuma ( Gökyüzünün Uyanışı )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Kova

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü ve Venüs bugün çok önemli açılar yapıyor, bunları anlamak gerek( aşağıda okuyabilirsiniz ki etkileri bir süre devam edecek )! Ay terazide ve havada aşk kokusu var! Bugün bu anlamda yapılacak çalışmalar önemlidir! Aşk, özgürlüktür ve özgürlük bir hak ediş, anlayış ve yaratımdır! Onu mümkün kılan, aşkın doğasındaki o ışığı da anlayacaktır! Aşk bizi bizimle buluşturur ve o titreşimde her şey biz olur, bizimle buluşur, bunu anlamak önemli! Gün titreşimi bize ‘’içsel tamamlanma’’ ihtiyacımızın öneminden bahsediyor. Onu anlamak, kendimizi anlamak ile ilgilidir ve biz kendimizi anlayabildiğimizde, her şey de daha anlaşılır ve kutsal bir ışık olma şansını yakalayabilir. Rehber kartımız ‘’araba’’ ‘’Harekete geç! ‘’ diyor. E haydi o zaman! Cesaret, aşkın hak edilişi ve deneyimin ışık olup bizi yarına kanatlandırabilmesidir. Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Ay- Neptün kuinkuks( 03:49 ) Kararlarımızda netlik, öngörü, ifade ve içsel derinlikteki o cevabı netleştirebilme ihtiyacı!

Jüpiter- Merkür üçgen( 04:26 ) İfadede ayakları yere basar bir gerçeklik duygusu! Gerekli sadeleşme ve yeterli derinlik sağlama konusunda kolaylık! Göksel mesajları alma ve bunları bir sistem dahilinde yaşamsallaştırma adına destekleyici bir enerji! İçinizdeki Tanrılık ışığı ile iletişim kurun! Cevaplar çok özel şekillerde gelebilir! Buna açık olun!
29 Ocak- 6 Şubat( Yaklaşan ) / 6 Şubat( Kesin ) / 6- 11 Şubat( Ayrılan )

Merkür- Venüs kavuşum( 06:55 ) Özellikle yakın ilişkilerde iletişim enerjisi yükseliyor! Bizden her şeyden önce ‘’saygı’’ bekliyor! Karşılıklı saygı birçok şeyi kolaylaştıracaktır. Onore etme isteği ve onore olma arzusu! Size kazanç sağlayacak önemli toplantılar gerçekleşebilir! Yeter ki gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştirmiş olun!( yani kendinize ve yaptığınız işe duyduğunuz saygı net anlaşılsın! )
29 Ocak- 14 Şubat( Yaklaşan ) / 14-29 Şubat( Ayrılan )

Ay- Uranüs karşıt açı( 09:16 ) Yoğun bir enerji! İçimizdeki asi rüzgarlar, içimizden akan sevgi ve barış titreşimiyle buluşuyor! Arzularını ifade et ve bu arzuların bütünde bir buluşma yaratıp sizi orada yenilemesine izin ver! Kendinizi ifade edemeyerek sessiz kaldığınızda ani bir patlama yaratabilir! Sürpriz karşılaşmalar gerçekleşebilir!

Ay- Merkür kare( 10:27 ) İfadede netleşme ihtiyacı! İfadede yumuşama ve anlayış duygusunu hissettirebilme!

Ay- Pluto kare( 11:12 ) İlişkilerde önemli bir dönüşüm enerjisi! Radikal ve yapıcı kararlar ihtiyacı! Acı duygusunun ötesine geçip daha derin bir bakışla olanın içindeki sizi yeni bir bilince taşıyacak olan mesajı okuyabilme!

Ay- Satürn sekstil( 13:02 ) İlişkilerde ruhsal keşif arzusunun uyanışı ve bunu deneyimleyerek anlama ihtiyacı! Sorumluluk ve gereklilik anlayışının kendini daha bütünsel bir bakışla ifadesi! Daha güçlenen bağlar!

Venüs- Pluto kavuşum( 15:28 ) İlişkide ciddiyet temasının yükselişi! Güç savaşlarından özgürleşerek, duygularını samimi bir şekilde ifade edebilme ihtiyacı! Kendi benlik alanını koruyabilme! Yalnız kalma ihtiyacı doğabilir! Bir yolun sorumluluğunu alarak yürüyebilme! Ne için el ele olduğumuzu daha net bir görüyle ortaya koyabilme! Büyük değişimler söz konusu olabilir! Teslimiyet ve büyümeye izin verme ihtiyacı! ‘’ Yürüdüğümüz yol bizi her zaman daha derinde olan ve daha fazlasını kapsayan bir büyümeye götürür. ‘’
29 Ocak- 6 Şubat( Yaklaşan ) / 6 Şubat( Kesin ) / 6- 11 Şubat( Ayrılan )

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ


MUTLU İLİŞKİNİN SIRLARI
- EVLİLİK KARARINA NASIL VARMALIYIZ?
- KADIN VE ERKEK ASLINDA İLİŞKİDEN NE BEKLER?
- SAĞLIKLI BİR İLETİŞİM NASIL OLMALI

- SEVGİ ÇEŞİTLERİ ve daha bir çok merak ettiğiniz her şey bu programda sakın kaçırmayın! 


SİMAY SU İLE ''MUCİZE SENSİN'' 

Yaşam Koçu ve Eğitmeni Özlem Özcan ile
🍃🎵

KOZA TV Yayıncılık Hizmetleri TURKSAT FREKANS : 12559 SEMBOL: 27500 polarizasyon dikey (V) , D-SMART 228 & DIGITURK 155.. KANAL’dan Yurt içi ve yurt dışından veya internetten canlı her yerden rahatlıkla ve keyifle izleyebilirsiniz. Soru, istek, görüş ve sorunlarınız için info@koza.tv.tr adresine mail adresine yazabilirsiniz.


AŞK DETOKSU ÇALIŞMASI İLE GEÇMİŞ İLİŞKİLERİ ŞİFALANDIRIYORUZ.

‘’AŞK’’ ve yaratıcılık dolu bir yolculuğa ne dersiniz?
Kendinizle ve ilişkilerinizle ilgili bir türlü bulamadığınız o cevapları dudaklarınızdan nasıl döküldüğüne şaşıracaksınız!
‘’AŞK’’ın anatomisini sordular!
Ben de ‘’ Biz anlatırız! ‘’ dedim!
Başladık anlatmaya!
Burada herkes kendini buluyor ve herkes, herkesin bulduğu kendinde, kendini buluyor!
Çok olmuyoruz!
‘’AŞK’’ oluyoruz!

EĞİTİM TARİHİ :29.01.2016
EĞİTMEN : Hüseyin AKDAĞ
YER : AYKA Akademi

GÜNDÜZ : 14.00 - 17:00
AKŞAM : 19:00 - 22:00.
Detaylı bilgi için bize 0 242 2909761 veya 0 532 3759249 No'lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.


28 Ocak 2016 Perşembe ( Bilge Kalem İnsan )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı

Güneş : Kova

Ay : Terazi( 16:59 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü, Jüpiter başakta ve retro, içsel düzenlemeler önemli! Mayıs ayına kadar iç dünyamız bizden daha derinde olanı keşfetmemizi ve onu yaşam bütünlüğümüze katabileceğimiz yollar belirlememizi istiyor. Ay bugün başaktaki düzen ve gelişim arzusundaki yolculuğunu tamamlayarak terazideki uyum ve analitik bir bakış açısı ihtiyacında olacağımız bir enerji yoğunluğuna geçiyor. Gün titreşimi bizden derinde olanı fark edip onu yaşamsal akış içinde okumamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’kader çarkı’’ bugün çok özel buluşma ve keşiflerin( hatta kaderimizin yönünü değiştirebilecek! ) mümkün olabileceğinden bahsediyor. İç sesinize kulak verin! Bu büyülü zamanı değerlendirin!

Ay- Mars yarı kare( 07:05 ) İçsel gerilim! Enerjiyi bilinçli bir şekilde düzenleme ihtiyacı!

Ay- Venüs kare( 14:27 ) Yakın  ilişkilerde düzenleme! İçsel yönelimleri sezgisel olarak değerlendirebilme ve bu anlamda öncelikler belirleme ihtiyacı! Sadeleşme ve odak!

Ay- Venüs üçgen( 17:15 ) Aşk kokusu! Uyum arzusu! Kendimizi ifade edebilmek için iyi bir zaman dilimi! Bu zamanı ilişki temasında güçlü keşifler, sosyal birliktelikler için değerlendirebilirsiniz! Süreçleri yumuşatan bir enerji!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ