8 Ekim 2015 Perşembe

8 Ekim 2015 Perşembe ( Venüs Başakta )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı

Güneş : Terazi

Ay : Başak ( 22:50 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün stratejik konumu yüksek bir gün enerjisi söz konusu! Bugün neyin ne kadar farkında olduğumuz önemli olacaktır. İlişkiler, aşk, alma ve verme yeteneğinden sorumlu Venüs, 20:29 itibariyle aslandaki yolculuğunu tamamlayarak başağa geçiyor. Aslanda çocuksu ve neşeli bir doğa hakimdi. Ben teması kendini daha ön planda tutma eğilimindeydi. Bununla ilgili gölgeler gündeme geliyordu. Bazen düşünmeden hareket edilebiliyor ve baskılanan benlik, bazen özdekinden kopuk, krizler yaratabiliyordu. Şimdi işler değişiyor! Venüs artık başakta! Şimdi Venüs, hizmet temasıyla kendini gösteriyor. Özveri önem kazanıyor. Faydalı ile faydasız olanı keşfetme dönemi açılıyor. Daha pragmatist bir duruş! Şu sorulmalı: Bu durum bana ve benimle ilişki dahilinde olan kişi ya da kişiler bütünlüğüne ne kadar hizmet ediyor? Pratik olmakta fayda var! Mükemmelliyetçi olmak yerine, mümkün olduğu kadar gelişime açık olmak! Bunlar çok önemli!

Gün titreşimi bize ‘’ Artık duvarlar yıkıldı, şimdi önünü gör, aklın ışığında ol ve parçaları yerine koyarak hareket et, şimdi üzerinde olduğun bir satrança tahtası, hamlelere dikkat, görme şansın daha yüksek! ‘’ diyor. Adil olmalıyız! Bunun anlamı kendi hakedişimizin de farkında olmalıyız; çünkü farkında olduğumuzda bunu yakalamamız mümkün olacaktır.

Ay da 22:50 itibariyle başağa geçiyor. 00:10 itibariyle Ay, Uranüs ile üçgen açı oluşturarak boşlukta hareket etmeye başladı. İçimizdeki orjinalliği dışarı çıkarmaya eğilimli bir hava yaratır bu, bugün kendinize has olmak işleri kolaylaştırabilir. Kendi kurallarınızı gözden geçirin, kararlıysanız ifadeniz kazanır. Ay boşlukta olan tüm günü, daha rutin işlerle ve mümkünse kendi içinize dönerek geçirebilirsiniz. Ay başağa geçtiğinde, bizi sağlık ve hizmet temalarının yükseldiği bir iki gün bekliyor. Detoks için iyi bir zaman! Jüpiterin de başakta olduğunu düşünürsek, yaşamımızda düzenlemeler yapıp faydalı ile faydasızı ayırmak ve bu anlamda önemli kararlar vermek için daha net olabileceğimiz bir zaman! Yarın Merkür de ileri harekete geçiyor, bugün yeni bir dönem için iyi bir hazırlık günü!

Rehber kartımız ‘’kader çarkı’’ olarak kendini gösteriyor. Jüpiter ile ilişkilendirilir bu kart, bugünün de Jüpiter günü olduğunu düşünürsek, bugün gelişim ve bu anlamdaki keşifler için güzel bir gün gibi gözüküyor. Bugün bir yolculuğa çıkın kendi derinliklerinize ve oradan neye ihtiyacınız varsa onu alın yanınıza, işinize yarayacak yeni bir dönem kararlarınızda, gerisi kalsın, bırakın boşluğa, uçsun gitsin ve karışsın doğaya, yükleri bırakın ve hafifleyerek potansiyellerinizi çok daha güçlü bir ışıkla aktive edebilme şansı kazanın! Bugün hatırlama günü! Tüm yaşam bana neyi hatırlatmaya çalışıyor olabilir? İşte bunu hatırlama günü!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muza, bakalım neler var bugün bizi bekleyen, ‘’ O zaman renk! ve Dans! ‘’, tam da şimdi!

‘’ Bugün derin derin nefesler alın ve kendi içinizde en son neye ihtiyaç duyup da onu ertelediğinizi bulmaya çalışın! En son neyi kendiniz de yapabilecekken birinin gelmesini ve bunu sizin için, sizinle ya da sizin yerine yapmasını beklediniz? Düşünün bakalım! Şimdi şu an nerede olmak ve ne yapmak isterdiniz? En çok ne keyif verirdi size? Onu bulun! Gözlerinizi kapatın ve kendinizi o anın içinde hayal edin! Şu an neler hissediyorsunuz? Size huzur veren, güven veren, keyif veren tam olarak nedir? Onları birer kelime ile özetleyin ve üç kelimeniz olsun! Bunlardan birini seçin ve bir resim yapın! Ardından bu resme bir isim verin ve bu ismi taşıyan biri olsaydı bu nasıl biri olurdu? Biraz düşünün, içinize dönün, hissedin ve şimdi bir resim daha yapın! Bu resme verdiğiniz isim bugünkü ışığınız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ