26 Kasım 2015 Perşembe

26 Kasım 2015 Perşembe ( Bilgenin Yolu )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparatoriçe

Güneş : Yay

Ay : İkizler

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 00:44 ) İkizler burcunda dolunay yaşandı. İkizler burcunun mitolojik hikayesinde, altı ay yeraltında, altı ay yeryüzünde kalındığından bahsedilir. Işık ve karanlığın birlikteliği olarak da düşünülebilir. Bu yüzden ikizler burcu sık sık fikir değiştirir. Hızlı düşünür ve karşılıklı yeni bağlamlar kurar. İçinde iki ayrı ses vardır ve sürekli bir istişare halindedirler. İşte bu dolunay bizden içimizdeki bu münferit seslerin bir kararda buluşmasını ve bunun tüm yaşamsal değerler göz önünde bulundurularak alınmasını istiyor. Bilgeliğin kapıları, yaşamdaki renklerin oluşturduğu resmin bütününde saklı ve bunu anlamak önemli!

Öğle saatlerinde( 14:14 ) Satürn- Neptün karesi gerçekleşiyor olacak. Satürn yayda ve Neptün balıkta, ikisini de Jüpiter düzenliyor ve Jüpiter başakta, gerçeklerin yaşam içinde nasıl bir çözülmeyle bütünleştiği önemli! Bugünün Jüpiter günü olması bu vurguyu güçlendirir. Ruha açılan bilgeliğin kapıları ve bu anlamdaki kaçışlar! ‘’ Olmak ya da olmamak! ‘’ Katı kurallar yeni bir formda güncellenmeli ve insan kendi sınırlarını aşan gerçekliğin kendisinin yeniden yapılanması olduğunu anlayabilmeli! Tüm bunlar önemli!

Gün titreşimi bizden yaşam sorumluluğunu almamızı, buradaki değerin farkına varmamızı, kendi yolumuzu açmamızı, bunun sadece bizimle ilgili olduğunun farkına varmamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ bir doğumdan bahsediyor. Bu kendimizden kendimizin doğumudur ve yaşam bunun üzerine kuruludur.

Bakalım ‘’BURÇLARA DOLUNAY MESAJLARI’’ neler?

KOÇ ( 3.- 9. Ev / Güneş )

Yakın çevre ile ilgili önemli gelişmeler, yoğunlaşmalar ve çözülmeler söz konusu! Bir süredir gündemde olan iletişim krizleri yavaş yavaş kendini yeni bir bütünleşmeye taşıyor. Ölçülü, mütevazi ve olgun bir birleşme önemli! Yaşam yolculuğunda büyüme ve genişleme!

BOĞA ( 2.- 8. Ev / Dünya )

Sahip olduklarımız sorgulanıyor ve iletişim kabiliyetimiz, bu anlamdaki gücümüz, kendimizi ifademiz önem kazanıyor. Sorumluluk, yüzleşme ve tamamlanma! Parçaları yerine koyarak yeni ufuklara yelken açma!

İKİZLER ( 1.- 7. Ev / Ermiş )

Kendini bulmak, ben- sen döngüsünde yerini bulmak, ihtiyaçlarının ve bunun ifadesinin yaşamda yerini bulmak, kendinle kalmak ve yaşamı yeni bir ışıkla yorumlarken kendi içindeki cevaplara yoğunlaşmak!

YENGEÇ ( 12.- 6. Ev / Güneş )

Yoğun bir baskı ve ruhsal bir uyanış, yenilenme süreci! Küllerinden doğma ve iyileştirecek olanı bulma! Kendini yoran şeyleri bulmalı ve akışa güven sağlanmalı! İşaretleri takip etmek, iç sese kulak vermek önemli! Duru bir zihin çıkış yolu!

ASLAN ( 11.- 5. Ev / Güç )

Arkadaşlık ve iyi talih evinde gerçekleşiyor. Potansiyeller çok iyi değerlendirilmeli! Şimdi savaşma değil işbirliği vakti! Sevginin gücü ve bu anlamdaki sınavı aşabilmenin önemi fark edilmeli!

BAŞAK ( 10.- 4. Ev / Aziz )

İş- kariyer, aile, ev konularında, köklenme ile ilgili önemli gelişmeler! Koruyucu bir ışık söz konusu! Bu dönem olan her şey başağı daha güçlü bir noktaya taşımakla görevli! Bunu fark etmeli!

TERAZİ ( 9.- 3. Ev / Büyücü )

Gelişim ve büyüme evi! Bizi geliştirecek olanı bulmak! Saklı yeteneklerin farkına varmak! Hareket, içselleşme, kararlar ve ayakları yere sağlam basması, bir denge içinde önem taşıyor.

AKREP ( 8.- 2. Ev / Dünya )

Ölüm ve yeni olanda doğum! Gizemi aralayan ışığın bizimle buluşmasına izin vermek! Tamamlanmak! Eksik parçaları fark edip onları yerine koymak! Sahip olduğumuz gizli yaşam gücünü açığa çıkarmak! Kendi karanlıklarımızdaki ışığı bulmak! Bu önemli!

YAY ( 7.- 1. Ev / Denge )

İlişki yansımasında, içsel bir denge ile doğru mesafedeki kendini ifade eden parçayı ve bunun anlamını bulmak! İlişkilerdeki keşif ve büyümeye kendimizi açmak! ‘’ Dışarısı, içerisinin devamıdır. ‘’ Bunu anlamak önemli!

OĞLAK ( 6.- 12. Ev / Ölüm )

Güçlü bir odak yaratmak! Zaman ve enerjiyi bilinçli kullanmak! Veda vakti gelmiş olanlarla vedalaşmak ve yeninin önünü açmak! Çok güçlü armağanlar gündeme gelebilir. İşaretleri takip et ve gerçek sana açılan kapıların nerede olduğunu fark et!

KOVA ( 5.- 11. Ev / Aziz )

Bildiklerini kullanmak, toplumla uzlaşı yoluyla yeniyi yaratmak, öncü olmak, insan temasını daha güçlü ve birleştirici bir temayla kendi içsel yönelimlerimiz ışığında daha ileriye taaşımak! Yeni yollar bulmak gerekiyor. Kendi kalıplarımızı kırmak önemli! Farklı bir şeyler için kendimizi ifade yolları bulmak!

BALIK ( 4.- 10. Ev / İmparator )

Ev ve aile konularında önemli çözülmeler! Köklerde güçlenme ve bunun yaşamsal ifadesinin güç kazanması! Bizi bir yerlere getirecek olan ışığı bulmak, ipleri ele almak ve gücün dışarıda değil içeride olduğunun farkına varmak! Görü yükseliyor! İhtiyacımız olan, içimizden geçenleri hayata geçirmek! İşte bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ