24 Aralık 2015 Perşembe

24 Aralık 2015 Perşembe ( Bilge Kalem )






Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Oğlak

Ay : İkizler

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü! Büyüme ve genişleme! Bu anlamda otorite ve disiplin! Bakmak değil görmek ve bunu yaşam yolculuğumuza bilinçli bir şekilde katabilmek! Bir vizyon belirlemek ve ona adım adım ilerlemekte olduğumuzun farkına varabilmek! Yarın, bugünden aldığı ışıkla beslenir ve bu, yarında yaptığımız resmi bugüne taşıyacak olan köprünün kendisidir. Bunu anlamak önemli! Ay ikizlerde! İletişim ve etkileşim enerjisi yüksek!

Güne( 00:20 ) Ay- Pluton gerilimi( kuinkuks ) ile başladık! Derin bir dönüşüm ihtiyacı! Kabukların ötesindeki özgürlük! Ay- Uranüs sekstili( 01:40 ) bu duruma destekleyici bir ışık oldu! Uranüsün elektrik enerjisi, bu anlamdaki potansiyelin dışarı çıkabilmesi için bir şans! Yaşamda ihtiyaç duyduğumuz o adımı atabilmek için itici bir güç! Sabah saatlerinde( 07:18 ) enerjisi yoğun bir Ay- Jüpiter açısı( kare ) gündemdeydi! Bizden bir vizyon belirleyerek bilincimizi daha hassas ele almamızı istiyor!  Öncelikleri belirlemek! Şansı yaratacak olan budur! Takip eden( 07:51 ) Ay- Mars üçgeni buradaki enerjiyi yükseltiyor! Ay teması güçleniyor ve derinlerden gelen önemli girişimlerin önü açılıyor! Öğle saatlerine doğru( 10:59 ) gerçekleşen Ay- Merkür gerilimi( kuinkuks ) iletişimde hassasiyeti artırıyor. Doğru kelimeleri bulmak! İşte bu önemli! Gücü yönetebilecek sır bu! Bütünsel bir bakış açısı ve işaretleri göz önünde bulundurarak ifade edebilmek! Öğle sonrası( 14:18 ) gerçekleşen Ay- Venüs gerilimi( kuinkuks ) ikili ilişkilerdeki hassasiyeti artırır! Enerjisi yoğun ve güçlü bir gün! Bilincimiz uyanık olmalı! Akşam saatlerinde( 20.28 ) Ay- Güneş gerilimi( karşıt ) söz konusu! Duygular ve düşünceler farklı tellerden çalma eğiliminde olabilir! Bu anlamdaki dengeyi kurmak önemli! Aklın ve kalbin buluştuğu o seste olalım! Bu, enerjiyi bilinçli kullanarak görümüzü çok daha genişletebilmemizi sağlayacaktır!

Gün titreşimi ‘’ Şimdi önünü görebilirsin ve bunu yap! ‘’ diyor. Hak et ve al! Bunun için ‘’ Adil ol ve senin olanı senden iste! ‘’ diyor! Bize ihtiyacımız olan şeyi ulaştıracak tek merci kendimizdir. Şansı yaratan insanın zekasıdır ve bunu nasıl kullandığı! Bunları anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’araba’’ bizden cesur olmamızı istiyor! ‘’ Harekete geç! ‘’ Seçilmeyi bekleme! Seçtiklerini yaşıyor olduğunu hatırla! İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ