26 Eylül 2015 Cumartesi

26 Eylül 2015 Cumartesi ( AŞK DETOKSU 4. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 25 / 7

Günün Rehber Kartı : Mahkeme

Güneş : Terazi

Ay : Balık

Gün Yöneticisi : Satürn 

Bugün gün titreşimi bize iç sesininin seni çektiği yerde ruhsal olarak deneyimleyeceğin bir şeyler var ve orada hareketi koru, bunu içselleştir, iyi düşün ve adımını bunun akabinde at diyor. 7, yola çıkma sayıdır. Güvenlik alanı geride alınır ve 6’daki tutku artık yaşamda kendini gösterme yolundadır. Cesaret, bugün bunun ne anlama geldiğini anlamak önemli olacaktır.

Rehber kartımızın ‘’mahkeme’’ olduğunu görüyoruz. Bu kart bize içselleşme sürecinde olduğumuzu hatırlatırken( merkür retro ) ‘’ Şimdi yapman gerektiğine inandıklarını yap içinde bulunduğun süreci tamamlamak adına, eksik gördüğün ne varsa onları tamamla, bu konudaki istekliliğin ve bu anlamdaki emeğin sana kapıların açılışını ve senin de o süreç içindeki varlığını beraberinde getirecektir. ‘’ diyor.

Ay balıkta seyrediyor. Flu bir hava hissedilecektir. Bir şeyleri çok net görmek bu iki gün için pek de mümkün değildir. Duygusal bir yoğunluk hissedilebilir. Ağlamak isterseniz ağlayın, açılırsınız! Balık burcu, ‘’Tanrının gözyaşları’’ olarak da bilinir. Tanrıya en yakın burçtur, Neptün doğasıyla bazen cidden anlaşılmaz olabilir. Bu aralar daha bir anlayışlı davranın kendinize ve çevrenize karşı! Zaten çevremiz de ‘’kendimizden kendimize‘’ bir tablo değil mi?

Bugün Satürn günü! Satürn neydi? Kısıtlamalar ve zorlamalar! Sınırlar… Peki, bunu aşabilecek kimdi? Biz! Nasıl yapabilirdik? Sağlam temeller üzerine kurulu bir duruşla! Nereden başlamalıydık? Derin derin nefesler alarak olabilir. Sakin olmadığımız müddetçe kriz yönetmek mümkün değildir. İşler daha da sarpa saracaktır. İhtiyacımız olan süreci aklın ışığında okumak, bunun için de önce o akla ulaşmak ki bunlar önemli!

ve geldik ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 4. gününe, zaman nasıl da çabuk geçiyor! 4. güne gelmişiz, bakalım eller neler yazacak:

Bugün çok önemli bir gün, hatırlatmak isteriz! Bugün ‘’IŞIK ZAMAN YARATIMI’’ başlıyor ve bu ne demek? Bugün ruhsal bir birleşim ışığı yakacağız birlikte ve hatırlayacağız! Derinlerimize bir yolculuk gerçekleştiriyoruz ve şimdi yaşamımızda bizi en çok mutlu eden üç anı hatırlayalım( ne ile ilgili olduğu önemli değil )! Öyle bir şey olsun ki ne zaman hatırlasak içimizde tatlı bir duygu oluştursun! Evet, şimdi her birinden tek bir kelime çekelim! Sırayla, ilki ilk aşkımız, ikincisi son zamanlarda yaşadığımız arasında en iyisi ve üçüncüsü de yarındaki aşkımızın kelamı! Şimdi derin bir meditasyon! Hazır ay balık da bizi desteklerken! Hatta merkür retro! Oh, mis ve şimdi( meditasyon sonrası ) yazalım içimizden gelenleri ve yazdıklarımız arasından bir kelime çekip bunun resmini yapalım( içimizden nasıl geliyorsa ) İşte bugün de bu! Kapıyı açtık, aşkın ışığını yaktık! Hayırlı uğurlu olsun! Yolculuk devam ediyor, şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ