2 Ocak 2016 Cumartesi

2 Ocak 2016 Cumartesi ( Derin Yolculuk )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Oğlak

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve karanlığın ışığını yakmak gerek bugün! Sınavın anlamını kavramak ve ondan aldığımız ışıkla yolu açmak! Ay terazide seyrediyor, ilişkilerde önemli bir seyir! Aşkı ve onun  anlamını arıyoruz! Bulmak gerek ve bulmak için önce olmak gerek, olduğunun anlamını bilmek de yola çıkmak gerek! Her şey bir yolculuk dahilinde ve bu yolculuk tam da olduğumuz yerden kendimize!

Günün ilk dakikalarında( 00:04 ) Ay- Uranüs karşıtı söz konusuydu! Uranüs terazideki Ayı elektrik enerjisiyle yükledi! ‘’ İçimdeki sen mi yoksa ben mi? ‘’ rüzgarları esti, estirildi. Onu nereye koyduğumuz ve kendimizi nerede bulduğumuz… Sınırlar koyup bunların önünü ardını kendimize sorduğumuz… Az bir zaman sonra( 01:06 ) buna Ay- Pluto karesi eklendi! Karanlık bizi köşeye sıkıştırdı ve bize içinde bulunduğumuz ilişkilere ne kadar kendimizi katabildiğimizi sorgulattı! Terazi teması olan uyum ve bastırılmış duygular sorgulandı, sorgulatıldı! Ne kadar saygı duyduğumuz ve ne kadar saygın durduğumuz! Sabah saatlerine doğru( 04:20 ) Merkür oğlaktaki sorumluluk ve disiplin diyen yolculuğunu şimdilik tamamlayarak yüksek ve ani bir zekaya sahip kovaya geçti! Yaratıcılığımız artar! Bir anda aklınıza gelenleri dikkate alın! Güne bu etkiler ışığında uyandık! Akşam saatlerinde( 17:18 ) Ay- Venüs yarı karesi gündeme geliyor! Yakın ilişkiler cephesinde sınavlar içindeyiz! Uyum ve denge, bu anlamda iletişim önemli! Venüs yayda; bununla birlikte Jüpiter başakta, Merkürün kovaya geçmesiyle bizden istenen ilişkideki emeğin ve gelişimin anlamını çözümlemek! Kendimizi sürprizlere açabilmek! Ayaklarımız yere sağlam basarak olayları değerlendirebilmek! İnsani doğamızı ilişkimize katabilmek!

Bugün içsel bir büyümesinin söz konusu olduğundan bahsediyor gün titreşimi ki bu büyüme yaşamsal gelişimi de destekleyecektir. Rehber kartımız ‘’aziz’’ bizim kendimizi daha büyük öğretilere açabilmemizi istiyor. Vicdan ve bunun  ne anlama geldiğinin farkına varabilmek! Toplumsal bir ışıkla yaşamdaki bütünlüğün farkına varabilmek! Ötesine geçmek, geridekini geride bırakmak değil, onun anlamı ışığında yarına ulaşabilmektir; çünkü yaşamın bize sunduğu tüm dökümanlar yarına kapıdır ve bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ