5 Ekim 2015 Pazartesi

5 Ekim 2015 Pazartesi ( AŞK DETOKSU 13. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı : İmparatoriçe

Güneş : Terazi

Ay : Yengeç

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün Ay günü ve bu, hissel derinliğimizin yoğun olduğu bir günden bahsediyor ki Ayın, yöneticisi olduğu yengeçte bulunması, bu anlamdaki vurguyu güçlendiriyor! Bugün derinlerimize, içimizdeki anneye, anneliğe ve dişiyi algılama gücümüze, bu anlamdaki hassasiyetimize ve farkındalığımıza doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. İçinizdeki anneyi, anneyi, anneninizi ve ondaki kendinizi, saklı gerçekliğinizi ve bunun doğasını, bu doğadaki ışığı onurlandırın. Gözlerinizi kapayın, gözlerini gözlerinizin önüne getirin ve o gözlerdeki kendinizi hatırlayın, derinliklerinizi ve kendinize deyin ki: ‘’ Seni seviyorum, seni seviyorum güzel kadın, seni seviyorum! ‘’ Erkek ya da kadın olun, fark etmez! İçindeki kadını sevmeyen kadın kendiyle, içindeki kadını sevmeyen erkekse partneriyle geçinemez, bu kesindir! Bunu anlamak ve hissetmek gerekir.

Ne ilginçtir ki( hala alışamamışım! ) bugünün rehber kartı da ‘’imparatoriçe’’ ve anneyi vurguluyor. Doğumu, doğuran gücü ve bu anlamdaki ışığı vurguluyor. Doğayı anlatır bu kart ve onun sonsuz, sınırsız gücünü! Her karanlığı ardında doğan güneşi, her kışı ardında gelen baharı ve yaşama sevinçli sevinçli gözlerini açışını, sanki hiçbir şey olmamış gibi, sanki olan her şey onun daha da derinlerindeki bir gücü uyandırmayı başarabilmiş gibi! İşte tüm bunları anlamak önemliydi!

Bugün bildiklerimizin ötesine geçip keşiflerimizin ışığını yakıyoruz gün titreşimi ile! Bize ‘’ Doğandaki o gücü oku ve onu bul! ‘’ diyor. ‘’ Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım! ‘’ O zaman keşfetmek lazım, doğru bildiklerine inat, yüreğinin sesini duyabilmek ve onun şarkısıyla yürüyebilmek lazım! Bugün tam da böyle bir gün olduğundan bahsediyor günün! Ruhun şarkısını dinlemek ve onunla ışığı yakabilmek! Yüksek bir bilincin biliş haline kendimizi açabilmek, öz ile buluşabilmek!

ve gelelim bugünkü ‘’AŞK DETOKSU’’ çalışmamıza, bakalım parmaklarımızdan bugün neler dökülecek:

‘’ Bugün sizi şefkat rüzgarlarıyla yıkamayı planlıyoruz! Bugün derin bir temizlenme, arınma günü olacak! Şimdi gözlerinizi kapayıp kendinizi en güvende hissettiğiniz anı hatırlamanızı istiyoruz! Şu an neler hissediyorsunuz? Size kendinizi güvende hissettiren neler var? Ne sizi mutlu ediyor? Şu an neyin daha farklı olmasını isterdiniz? Neye inansaydınız şu an, daha da derinleşir ve genişleyerek daha geniş bir anı kapsayabailirdi? Şimdi gözlerinizi açın ve hemen bir resim yapın! Şimdi bu resme iki dakika kadar bakın ve gözlerinizi kapatın! Üç kişiyi hatırlayın, yaşamınızda size güven vermiş, kendinizi onunla güvende hissetmiş olduğunuz ve onunla huzur bulduğunuz ve şimdi bu kişileri birer kelimeyle özetleyin! Üç kelimeyi ortak bir temada birleştirin ve yeni bir resim yapın! Bu resme bakarak gözlerinizi kapatın ve resmi hatırlayın! İlk resmi hatırlayın, kendinizi hatırlayın ve içinizdeki çocuğa bir isim verin! Şimdi gözlerinizi açın ve bu çocuğun ismiyle bir melodi yaratın!  İşte bu, şimdilik! Bu melodi size sizi çağırıyor şimdiden kutlu olsun! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


05.10.2015 ''MUTLU'' ( GÜNÜN ŞARKISI )
( Melodilerimizi melodimize katalım! )