28 Aralık 2015 Pazartesi

28 Aralık 2015 Pazartesi ( Tamamlanmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya

Güneş : Oğlak

Ay : Aslan

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün Ay günü ve Ay renkli aslanda yolculuğuna devam ediyor! Onu düzenleyen Güneş oğlakta, Satürn yayda, Jüpiter başakta ve Merkür oğlakta! Bugün duygular renkli ve kendini ifade etmek istiyor! Buradaki çocuksuluk bir yana, ciddi bir hava da söz konusu! İhtiyacımız olan keşfi tanımlamak! Bunun gerekli gördüğümüz gelişimini sağlamak ve buradaki parçaları bir araya getirerek sorumluluğun ne olduğunun, bunun anlamının farkına varmak!

Sabaha karşı( 04:15 ) gerçekleşen Ay- Uranüs üçgeniyle güne başladık! Ay, duyguları ve derindekileri anlatır. Uranüs, yarının ışığıdır. Dün, bugünden öte bir ışıktan enerji çekiyor! İçsel önemli çözülmeler! Ani değişim rüzgarları esebilir! Öğle saatlerine doğru( 10:30 ) Ay- Pluto kuinkuksu kendini gösteriyor! Duygular, yeni bir form kazanmak üzere dönüşüme uğrama süreci içinde! Anne ve ona yüklenen anlam sorgulanabilir! Zincirlerin ötesine geçilmedikçe yaşam, bizim yaşamımız değildir. Karanlığın ötesine, buna cesaret eden geçebilecektir. İhtiyacımız olan, bu ışığı uyandırmak! Günü gece saatlerinde( 23:30 ) gerçekleşecek olan Ay- Güneş seskikuadratı ile kapatıyoruz! Duygular, öze açılan kapılardır ve öz, duygular yoluyla bize gerçekten ihtiyaç duyduğumuzun ne olduğunu hatırlatır! Duygular karanlıktır. Onların bizimle gerçekleştirdiği etkileşime özümüzden gelen cevaplar, yarının ışığıdır ve insan bunu anlamalıdır!

Gün titreşimi bize ‘’hareket, içsellik, düzen ve fikir’’ ve bunların bir denge içindeki akışından bahsediyor. Ben, ben daha bizdir. Biz, her buluştuğuyla bizdir ve bu anlaşıldığında, dışarıdaki içerideki o bütünleşme ışığıyla filiz verir. İhtiyacımız olan yaşam dansının, buradaki ritmin, bu ritmin büyüsünün ve onu içimizde korumanın öneminin farkına varmak! Kalbinizin atışı! İşte budur hayatın anlatılışı! Onu dinleyin ve onu koruyun! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ