26 Şubat 2016 Cuma

27 Şubat 2016 Cumartesi ( Hareket )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparator

Güneş : Balık

Ay : Akrep ( 13:26 itibariyle )

Gün Yönetici: Satürn

Bugün Satürn günü ve Satürn ‘’sorumluluk’’ demektir! Bugün yaşama karşı, kendimize karşı, doğaya karşı, insana karşı, dünyaya karşı sorumluluklarımızı hatırlama günü! Satürn Jüpiter ve Kiron ile kare yapıyor! Yaşamı derinliğiyle, bütün olarak anlamaya ihtiyacımız var! Mutlaka olduğuna inandıklarımızın ötesinde de henüz ne olduğunu anlayamadığımız çok şey var! Bunun farkındalıkla yolda olmalı ve keşiflere açık, içsel olarak çekildiğimiz o şeyin anlamıyla bütün, yol almalıyız! Bunlar önemli! Venüs ve Uranüs ile sekstili görülüyor Satürnün! Yakın ilişkilerde sorumluluk bilinci yükseliyor ki en büyük sorumluluk, kendimize olan sorumluluğumuzdur; çünkü o, sağlıklı bir varlık kazandığında, artık bütünlüğün kapısı açılır ve herkesin, her şeyin de ‘’bende ben’’ olarak varlığı anlaşılır. Birey olmak, bütün ile ilişkinin, kendin ile kurduğun ilişki olduğunu hatırlamaktır.

Ay, öğle saatlerinde( 13:26 ) terazideki uyumlu yolculuğunu tamamlayarak akrepteki gizemli ve derin yolculuğuna başlıyor! Duygusal dönüşüm önem kazanıyor! Satürn ve Jüpiter ile dinamik, Güneş ve Neptün ile uyumlu açılar gündemde! ‘’ Yaşam yolunun ve bunun senin için anlamının farkında ol! Kendini bul ve onu ifade et! Ruhsal derinliklerinde seni çağıran ışığı bul ve onunla, sen olarak iletişim kur! Ölüm, muhakkak ki doğumdur! ‘’

Gün titreşimi bizden uyanışın ‘’şimdi’’ olduğunu anlamamızı ve rehber kartımız ‘’imparator’’, var olan potansiyelin( cevher ) anlamını bulması için onu harekete geçerecek ‘’sistem’’i yaratmamızı istiyor! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ