24 Şubat 2016 Çarşamba

25 Şubat 2016 Perşembe ( Koruyuculuk )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Balık

Ay : Terazi ( 00:41 itibariyle )

Gün Yönetici: Jüpiter

Bugün Jüpiter günü! Jüpiter büyüme, genişleme, adalet, bolluk ve bereket temalarıyla bütün olarak düşünülebilir. Şu an Jüpiter başakta ve retro, bizden içsel olarak bizi harekete gerçirmekte olanlar üzerinde düşünmemizi ve gerekli düzenlemeleri gerçekleştirebilmemizi istiyor! ‘’verimlilik’’ teması gündemde, ay düğümü dolayısıyla burada kadersel mesajlar söz konusu! Satürn ile kare özellikle inançlarımızla ilgili var olan gerilimden söz ediyor! İnançlarımızın yaratıcı gücünün farkında olmalı ve neye inandığımız konusunda dikkatli davranmalıyız! Pluto ile üçgen, şu döngünün büyük bir yenilenme olduğundan bahsediyor! Ölümün ötesinde açılan güçlü kapılar! Radikal yapılanmalar!

Ay, günün ilk saatlerinde( 00:41 ) terazi burcuna geçmiş bulunuyor! Daha yumuşak bir hava hakim! Adalet duygumuz yüksek! Geniş bir bakış açısına eğilim! Gün boyu Ay- Venüs üçgen devrede olacak! İletişim daha kolay ilerler! Yakın ilişkilerde duygu teması güçlü! Özellikle akşam saatlerinde aktifleşen Ay- Merkür üçgeni, kendimizi ifade edebilmek adına işleri kolaylaştırıyor! Aynı saatlerde Ay- Mars yarı karesi de başlamış olur! Sağduyu korunarak hareket edilebilmeli! Gece saatlerine doğru Ay- Uranüs karşıtı olacak! Yüksek voltaj! Asi bir ruh! Duvarları yıkmak isterken yüreğimizin ışığında kalabildiğimizden emin olabilmeli!

Gün titreşimi, olan her neyse, bunun bir şafak karanlığı olduğundan bahsediyor! ‘’ ‘’ Gün doğduğunda, gece artık ışıktır! ‘’ Rehber kartımız ‘’aziz’’ her şeyin özündeki saf sevgiyi hatırlamamızı istiyor. Farkında olduğumuz ya da henüz olmadığımız birçok şey bizi korur. ‘’Olan ve olmayan’’ her şeyin ardındaki hayrı görmek ve en çok da bu hayrın kendisi olarak yolu bulabileceğimizi fark etmek! Şimdilik bu!
Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ