12 Ocak 2016 Salı

13 Ocak 2016 Çarşamba ( Armağan Olmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Oğlak

Ay : Balık ( 01:53 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlak burcunda retro, Satürn yayda, Jüpiter başakta! Sahnede bu üç gezegen mevcut! Bilgi, sorumluluk ve bilgelik! İhtiyacımız olan, bilginin gücünün bir sorumluluk olduğunu hatırlamak ve o sorumluluğun kabulüyle derindeki bilgeliğimizin kapılarını yaşama aralamak! Ay, günün ilk saatlerinde( 01:53 ) kovadaki hümanist yolculuğunu tamamlayarak balıktaki ruhsal ve puslu ışığını yakıyor. Bu iki gün derin sularda yüzüyoruz! Aldığınız kokunun sesini duyun! Gün titreşimi bize ‘’keşif ruhu’’nu ve bizi buna çağıran iç sesimizi hatırlatıyor. Bazen yüreğiniz bildiğiniz her şeye karşı gelir ve onunla öğrenecekleriniz, tüm bildiklerinizden daha değerlidir. Rehber kartımız ‘’joker’’ Uranyen bir titreşimle bize yaşamdaki ‘’kendimiz olma’’ gerçekliğimiz ve bunun öneminden bahsediyor. Farkı, insanı ayıran değil, gökkuşağındaki yerini ve buradaki görevini hatırlatan ışıktır ve her birimiz tam da bunu hatırlayıp onu açığa çıkarmak için yeryüzündeyiz, bunu anlamak önemli! Bugünlük de bu!

Ay- Satürn karesi( 11:09 ) Görünenin ardında saklı olanı bulmak!

Merkür- Neptün yarı kare( 11:46 ) Tanrının gözüyle görmek ve bunun ne anlama geldiğinin farkına varabilmek!
13 Ocak( yaklaşan ) / 15 Ocak( kesin ) / 16 Ocak( ayrılan )

Venüs- Jüpiter kare( 11:57 ) Kendimizi kontrollü bir büyümeye ruhsal ışığımızı besleyen bir keşfi ruhuyla açabilmek!
13 Ocak( yaklaşan ) / 17 Ocak( kesin ) / 22 Ocak( ayrılan )

Ay- Merkür yarı kare( 14:12 ) İfadenin gücü, onun ne kadar derinlerden beslenebildiği ile ilgilidir.

Ay- Venüs kare( 19:55 ) Yaşamla barışamayan bilgi, eksiktir. Parçaların bir araya gelerek oluşturduğu uyum, yaşamın kendisi olduğunda, insan kendini bulabilir.

Ay- Pluto sekstil( 21:25 ) Acının ötesine geçmek, yaşamın bize anlatmaya çalıştığına direnmenin acının kendisi olduğunu hatırlayabilmektir.

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ