30 Ocak 2016 Cumartesi

31 Ocak 2016 Pazar ( Ruhun Yaşam Doğumu )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ermiş

Güneş : Kova

Ay : Akrep( 05:50 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş Kovada, Ay akrepte ona kare yapıyor, Mars, Ayı güçlendiriyor, içimizdeki hümanist ve bireyliği keşfetme arzusunda tetiklenen doğa, derinde uyanan güçlü duygularla karşı karşıya kalıyor! Bugün savaşımızın bir anlamı olmalı, bunu anlamak önemli; çünkü bugün karşımıza çıkan neyse, özde kendimizi keşfetmemize imkan sağlamaya çalışarak daha derinde olanı görebilmemize yardımcı olmaya çalışıyor! İhtiyacımız olan iyileşmek ve bunun yolu, teslim olup daha derinde olanı görebilmek! Bugün yenilmekten korkmayın; çünkü bu yeniliş, aslında daha büyük bir doğumun habercisidir. Bugün gücünüzden çok yüreğinizi ortaya koyun ve bırakın uzaklaşma ihtiyacında olan kendiliğinden uzaklaşsın; çünkü yaşam size yeni ışıklarla gelebilmek için biraz temizliğe ihtiyaç duyabilecek! Kendimize varmak gerek, bunun için de bu yola çıkabilmeye cesaret edebilmek! Yaşam hep bizimle ve bunu anlamak önemli! Gün titreşimi, içindeki keşif ışığını uyandır ve yaşamın sana bildiklerinden fazlasını hatırlatmasına izin ver diyor! Rehber kartımız ‘’ermiş’’ de Satürnyen bir titreşimle, ‘’ Zamanda ışık, sen o zamandaki dersin farkına varıp onu geçebildiğinde( özde olanı hatırlayabildiğinde ) yanar! ‘’ diyor. Şimdilik bu! 

Ay Akrepte( 05:50 ) Terazideki barışçıl ve estetik doğanın yerini akrebin savaşçı, derin ve gizemi seven yolculuğu alıyor!

Ay- Neptün üçgen( 06:44 ) Güçlü bir şifa açısı! Dost rehberlerle buluşmalar mümkün! Yaşamın size olan sevgisini hissedin ve ona teslim olun! Bu derin bir iyileşmedir! Hatırlayın! 

Mars- Uranüs kuinkuks( 09:06 ) Çok güçlü bir vurgu! Savaşımın ne olduğu ve bunun benim için anlamı önemli! İçimdeki bütünselliğin, dışarı yansıyan ve dışarıdan yansıyan ben ile barışını gerçekleştirebilmek önemli! ‘’ Her şey bende ve ben her şeydeyim, şimdi sadece yolu bulup kendime varabilmeliyim ki her şey orada büyür, birleşir! ‘’
31 Ocak- 5 Şubat( Yaklaşan ) / 5 Şubat( Kesinleşen ) / 5- 8 Şubat( Ayrılan )

Ay- Güneş kare( 14:02 ) İçsel savaşlar! Gölge savaşları! Hislerinize kulak verin ve onların size hatırlattıklarına yüreğinizin vereceği cevapların sizi daha büyük bir gelişime açabileceğini fark edin! Engellerin özde dost olduğunu bilerek oradaki hatırlayışı gerçekleştirin! Eskinin ölümü, yeninin doğumudur! Ölüm, artık olanı anlayabiliyor olmakla olur! 

Ay- Jüpiter yarı kare( 14:43 ) Gerçeklik duygunuzu koruyun! Gerekli içsel düzenlemelere odaklanın! Kendinizi ele alın! Faydalı ile faydasızı ayırın! Esneklik ve odak ihtiyacı! 

Ay- Mars kavuşum( 15:28 ) Akrep vurgusu çok güçleniyor! Çok güçlü bir enerji açığa çıkar ve bunu nasıl kullandığımız önemli! Yıkılma vakti gelmiş duvarların yıkılmasına izin verin ki bu yeni bir alanın inşasıdır! Neyin sizin için ne olduğundan mutlaka emin olarak harekete geçin! Bir savaşa çıkmadan mutlaka önce var olan yaralarınızı iyileştirin! Bu önemli! 

Ay- Venüs sekstil( 17:08 ) İkili ilişkilerde daha uyumlu bir tablo! Duygu yüklerinin çözülebilmesi adına şans! Akrebin su enerjisi Venüsün bulunduğu oğlağın toprak enerjisiyle birbirini besliyor, derin bir hissediş ve gerçekçi bir değerlendiriş! Yeter ki karşılıklı anlayış içinde duygularımızı yüreğimizden geçtiğince ifade edebilelim! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ


30 Ocak 2016 Cumartesi ( Ölümün Ötesindeki Şehir )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Kova

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve Satürn ‘’Zaman Tanrısı Kronos’’ ile ilişkilendirilir. Dünyada zamanı nasıl kullandığımız önemlidir; çünkü onun bize hatırlatmaya çalıştığı bir şey vardır! Zaman, insanın yolculuğunun sırrıdır ve insan bu sırrı yaşamdan okuyup anladığında, artık kapılar açılmaya başlayacaktır. Zaman, sorumluluk ve disiplin demektir. Bugün bunu hatırlama ihtiyacında olduğumuz görülüyor! Onu nasıl kullanırsa ektiğimiz tohumlar da öyle yeşerir yaşamda! Gün titreşimi bize ‘’ölüm’’ temasıyla geliyor ve bizden yıkılma vakti gelmiş olanı yıkmamızı, gerekli sistemleşmeyi ortaya koymamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’aziz’’ yaşamın bize hatırlatmaya çalıştıklarına kendimizi açmamızı istiyor! Olan hiçbir şey tesadüf değildir ve insanın olanın içindeki Tanrılık sesini duyabilmesi gerekir. Bugünlük bu!

Ay boşlukta( 03:34 ) Belirsizlik enerjisi getirir. Önemli kararlarla ilgili biraz daha sakin olmakta fayda var! Bugün günlük rutin ileri yapmak ve hafta ile ilgili gerekli düzenlemeleri tamamlamak için daha uyumlu bir enerji! Venüs- Pluto kavuşumu da devam ediyor( bkz. 29 Ocak 2016 ), anlayışlı olmaya çalışmakta fayda var! 

Ay- Neptün seskikuadrat( 10:21 ) Duygusal sadeleşme ihtiyacı! İçsel otoritenin kıpırdanışı! Teslimiyet! Aşkın kendini arayan deneyimi! Suyu bulandırarak saklanma arzusu! Kendini doğru kelimelerle ifade edebilme ve ilişkilerde sınırları netleştirebilme! Terazileri, koçları, terazi ve koç yükselenleri daha çok etkileyebilir. Terazileri kendilerini tanımlarken, koçları ilişkiler cephesinde! 

Güneş- Satürn sekstil( 13:38 ) Hayalleri gerçekleştirmek ve özümüzden geleni ortaya çıkarabilmek için verimli bir süreç! Bizden sistemli olmamız isteniyor ve bu önemli! Bilinçli ve programlı olabilmek! Bunu destekleyici bir açı! Kova ve yaylarda etkisi biraz daha yoğun gözlenebilir. Kova sistemli olabilmeli, yay sınırlarını aşabilmeli! 
30 Ocak- 3 Şubat( Yaklaşan ) / 3 Şubat( Kesinleşen ) / 3- 6 Şubat( Ayrılan )

Ay- Satürn yarı kare( 21:47 ) Daha uyanık kalmamız gerekiyor! Kendimizi nasıl ve ne kadar ifade edebildiğimiz önemli! Hissettiklerimizi, duyduklarımızı, gördüklerimizi daha derin bir anlamla ele alma ihtiyacı ve bu ışıkta bir içsel düzenlenme! Teraziler üzerinde bir baskı hissedebilir ve yaylar için geçmiş duygular uyanabilir!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ