24 Kasım 2015 Salı

25 Kasım 2015 Çarşamba ( Kelebek )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Yay

Ay : İkizler ( 19:16 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Ay, gecenin ilerleyen saatlerinde( 03:27 ) Jüpiter ile üçgen yaparak boşlukta hareket etmeye başladı. Bu, destekleyici bir açıdır. İçe doğru bir büyüme ve genişleme olarak düşünebiliriz. Akşam saatlerinde( 19:16 ) boğadaki yolculuğunu tamamlayarak ikizler burcuna geçiyor olacak. İkizler burcu, kelebek enerjisidir. İletişim ve bilgi aksı yoğunlaşır ve buradaki renklilik ve işlerlik güç kazanır. Bu anlamdaki gelişmelere şu iki gün öncelik verilebilir. Parçalar daha kolay yerine oturacaktır. Bu geceyi yarına bağlayan ilk saatlerde( 00:44 ) dolunay gerçekleşiyor! İkizler burcunda gerçekleşen bu dolunay bizden yaşamı gören gözlerimizdeki perdeleri kaldırmamızı, daha güçlü bir ışıkla yaşamla iletişim kurmamızı, onu mutlaka dinlememizi, onu dinlerken kendimizi dinlemekte olduğumuzu hatırlayabilmemizi ve en çok da içimizdeki kelebeği özgür bırakabilmemizi istiyor. Bunu başardığımızda Güneş çok daha güçlü bir ışıkla doğabilecek! Bu anlamda sizi kısıtlayan her ne varsa bundan özgürleşmeye niyet edin, mutlaka kendinize bir işaret bulun ve onu takip edin, kapılar hep açıktır yeter ki bu kapının ne olduğunu fark edin ve onun ötesine geçebilmek için cesaret edin! İletişim kurduğunuz her şey size ışığını katar ve siz birleşir, büyürsünüz, bunu anlamak önemli!

Sabah saatlerinde( 06:56 ) Merkür- Satürn kavuşumu gerçekleşti. Bugün Merkür günü ve Merkürün kurduğu ilişkiler önemli! Tanrılar Habercisi Merkür, Zamanın Sesi Satürn ile Göklerin Hakimi Zeusun evinde birleşti. Merkür işaretleri görür, Satürn sert bir öğretmendir ve bizden sorumluluğu almamızı ister. Dolunaya doğru giderken neyi görmenin vaktinin gelmiş olduğunun farkına varmak önemliydi. Birkaç saat sonra( 09:14 ) Merkür- Neptün karesi gerçekleşti( ben yazmaya çalışırken ) ki burada hayallere kaçıp sığınmak isteği doğabileceği gibi gördüklerimizin daha derinindeki, daha ruhsal olan mesajı alabilme arzusu da doğabilirdi. Yaşamı daha kutsal bir kapı haline getirebilmek! Bizi zorlayan o şey, bizden tam olarak bunu istemekteydi. Akşam saatlerinde( 18:31 ) de Merkür- Mars sekstili gerçekleşiyor olacak. Aklın ve savaşın gücü birbirlerini destekleyecek. Duyguların yoğunlaştığı dolunay enerjisiyle bu durum birleştiğinde, aklın ışığı çok daha bütün bir ışıkla bizimle buluşacaktır. Mühim olan yolu bilmek ve yol olup kendini bilmek, bu önemli! Her şey kendimizden kendimize ve savaş muhakkak aslında içimizde ve biz onu yönetir, anlamına kavuşturabilirdik sadece!

Gün titreşimi bizden aklın ve adaletin ışığında olmamızı istiyor. Önümüzü görmek için önce duvarlar yıkılmalı ve bunun için cesaret lazımdı. Her şeyi kaybettiğinize inandığınız anda, aslında kazandığınız çok şey vardır. Bunu hatırlamak önemli! Rehber kartımız ‘’joker’’ kendimizi sürprizlere ve buna bağlı armağanlara açmamızı istiyor. Esas olan deneyimdir. Bunu anlamak önemli! Yaşam bir yol ve bu yolda yürüyen büyüyor, geriye kalan sadece sürünüyor yoksa yol hep daha ileri gidiyor, işte bu, şimdilik!

‘’BURÇLARA DOLUNAY MESAJLARI’’ yarınki yazımda olacak!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ