15 Ekim 2015 Perşembe

15 Ekim 2015 Perşembe ( Jüpiter Günü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kule

Güneş : Terazi

Ay : Akrep

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün büyümenin ve genişlemenin, hem ruhsal hem de yaşamsal olarak bu döngüdeki farkındalığın önemli olduğu bir gün içindeyiz. Özellikle finansal konularla ilgili daha sıkı düşünmeliyiz. Jüpiterin yöneticisi olan yay burcunda Satürnün olduğunu düşünürsek, büyümenin geniş bir bakış açısıyla ve önümüzü az çok görebilecek bir duruşla gerçekleştirilmesi gerekiyor. Risk alınması muhtemel konularda, beklenilenden çok daha olumlu gelişmelerin olması gibi işlerin hiç de beklenildiği gibi gitmemesi de söz konusu olabilir. Dalgalı bir süreç, hamlelerimizi yaparken bir sonraki muhtemel hamleleri göz önünde bulundurmalıyız. Bu çok ekonomist oldu! Bugün içsel ve dışsal büyümenin birbirleriyle uyum içinde gerçekleşmesi önemli!

Gün titreşimi bizden, bizi kısıtlayan süreçlerin farkında olarak odağımızı korumazı ve kararlarımızda elimizdeki verileri çok daha güçlü okuyarak netleşme sağlamamızı istiyor. Şeytanınızla savaşmayın! Onu karşınıza alın ve size neyi hatırlamakla görevli olduğunun farkına varın! Şeytan taşlama devri kapandı! Benden söylemesi! Şeytan kendini çoktan affetti de insan kendini affedip bir türlü tüm yaşamın sorumluluğunu alarak onu yeniye taşıyacak olan gücü uyandırmak istememekteydi! Şimdilik ve artık istiyor, bu kesin! Sorumluluklarımızın farkına varmak önemli! Dünya bunun sırtında!

Rehber kartımız da bizden yıkılanların farkına varmamızı istiyor. Yaşam, büyük bir değişim içinde, bizim bunun ne anlama geldiğini fark etmemiz gerekiyor. Onunla son iki- iki buçuk yıldır konuşmaya alıştığımız dille konuşamayacağımız kesin! O bizden yeni bir dille hem onunla hem kendimizle iletişime geçmemizi istiyor. Sakin olun! Sadece parçaları bir araya getirerek herkes ve her şey olun ve bu bilinçle bütünsel hareketi, gökse aklı ve onun yaşama olan yansımalarını okuyun! Yaradanın gözü olun ve onunla yaratan ışığın sesini duyun!

Ayın akrepte olduğunu hatırlarsak, ‘’kule’’ kartındaki Marsiyen vurgu, çok derinlerden yukarı doğru, toprağın altında bizimle konuşmaya çalışan bir sese dikkat çekiyor ve bizim onu duymamızı istiyor. Atalarımızın ışıklarından alma ihtiyacında olduğumuz ne olabilir? Onları hatırlamak, onları yaşatmaktır ve bunu anlamak önemli! Gelişim eskiyi yeniye taşımaktır ve eski olmazsa taşınan, yol olmaz ve yenide ışık yakmaz! Bunu anlamak önemli! Al, oku, bil ve geçişini yaptır! Şimdilik bu! Bugün derinlerimizdeki gücün yolumuzu aydınlatmasına izin verelim!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ