5 Şubat 2016 Cuma

6 Şubat 2016 Cumartesi ( İnsanın Zaman Işığı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü

Güneş : Kova

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve özellikle bugün sorumluluk ve disiplin temaları biraz daha yükselebilir! Dünya bilincimizin sınandığı, ruhsal varlığımızı hatırlama ve daha net bir algı yaratma ihtiyacının arttığı bir gün! Gün titreşimi bizden içimizdeki adalet duygusunu uyandırmamızı ve yaşamı daha geniş bir bakışla ele almamızı istiyor! ‘’adalet’’ bilinenin çok ötesinde bir ışıktır ve andaki resim bazen bizim gördüğümüze inandığımızdan çok daha farklı bir doğadadır, bunu anlamak için koyduğumuz sınırların ötesine geçip, yaşamın sesini duymaya, onun özündeki sevginin ve bu sevginin gücünün farkına varmaya biraz daha kendimizi açabilmemiz gerekir. ‘’adalet’’ içimizdeki ışığa güvenin olduğu yerde olur; çünkü ancak o ışık yandığında, her şey gerçek anlamıyla görünür olur, aksi zandır ve ötesine geçen, insan olmanın anlamının farkına varır. Yaşam bizi hep şaşırtır! Rehber kartımız ‘’büyücü’’ insanın sonsuz yolculuğundan bahsediyor ve bunu anlamak önemli! Her gün öğrenmeye, aslında hatırlamaya açık olduğumuzda anlamını bulur. İhtiyacımız olan, izin vermektir yaşamın bize hatırlatmaya çalıştıklarına! Yaşam annedir, babadır, karanlıktır, aydınlıktır ve öyle bir resimdir ki yaşam, Tanrılık fırçasının vurduğu her darbe, insanın kendinden kendine bir ışıktır! İnsan, yapmakta olduğu resmin içinde uyandırdığının ne olduğunun farkına vardığında, artık renklerle ve tabloyla, yani yaşamla barışmaya başlamıştır. O resim, seni sana anlatır ve senin sana taşıdığın duygularla sana yansıyacaktır. O yüzden kendimize karşı ne hissettiğimiz çok önemli; çünkü yaşam resmini tam da bu yapıyor! Şimdilik bu!

Merkür- Neptün yarı kare( 02:57 ) İletişimde kaçışlar ve yer yer bulanıklar görülebilir! Kendimizle iletişim kurabilmenin çok daha önemli olduğu bir zaman dilimi! Daha derin bir şeylerin varlığını hatırlama ihtiyacı! Gerçeklik algısını korumak; bununla birlikte derinlik ihtiyacımızın da farkına varmak!
1-8 Şubat( Yaklaşan ) / 8 Şubat( Kesin ) / 8-9 Şubat( Ayrılan )

Ay- Mars sekstil( 03:01 ) Duygularımızı ifade edebilmek önemli! İçsel kesinlik sağlayarak hareket edebilme!

Ay- Jüpiter üçgen( 03:53 ) Büyüme ve genişleme! Sadeleşme ve netleşme ihtiyacı! Odak önemli! Bu odağa bilinçli bir şekilde yürüyebilme!

Ay- Neptün yarı kare( 15:46 ) Duygusal belirsizlikler doğabilir! Kendimizle kalabilme arzusu yükselebilir. Net hedefler koyabilme ve bunları gerçekleştirebilmemiz adına neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilme!

Ay Boşlukta ( 17:53 ) Ay boşluktayken net bir konu dahilinde kalmak çok da kolay olmayabilir. İçinizin aktığı bir şeyler seçebilirsiniz. İçinizi dinlemek, yaşam yolculuğunuzu gözden geçirmek için iyi bir zaman! Toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz! Yeni Aya hazırlık olur!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


"AŞK DETOKSU"

Hüseyin Akdağ ile 08 Şubat 2016 Pazartesi

Gündüz Grubu Saat: 14:00-17:00
Akşam Grubu Saat : 19:00-22:00

BİZZ Kişisel Gelişim Merkezi

"AŞK" ve yaratıcılık dolu bir yolculuğa ne dersiniz?

Kendinizle ve ilişkilerinizle ilgili bir türlü bulamadığınız o cevapların dudaklarınızdan nasıl döküldüğüne şaşıracaksınız!

"AŞK"ın anatomisini sordular!

Ben de " Bizz anlatırız! " dedim!
Başladık anlatmaya!

Burada herkes kendini buluyor ve herkes, herkesin bulduğu kendinde, kendini buluyor!

Çok olmuyoruz!
"AŞK" oluyoruz!

Lütfen kayıt yaptırınız.

Tel: 0216 3681450 Gsm: 0532 3522545