8 Ağustos 2015 Cumartesi

08 Ağustos 2015 Cumartesi ( 8.8.8 Aslan Kapısı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 24 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ay

Güneş : Aslan

Ay :  İkizler ( 8:41 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün gün titreşimi bize iç sesimizle( öz ) bağlantı kurup yaşamımızda ipleri ele almanın( kontrol ) öneminden bahsediyor ve bugün bir karar günü gibi gözüküyor. 8.8.8 kapısını duymuşsunuzdur; 8, sonsuzluktur ki bu ruh kavramıyla doğru orantılı olarak yorumlanabilir; zira ruh sonsuzdur ve 8, adalettir, haktır, hak ettiğimiz, hak olduğumuzdur.

Bugün içimizdeki Tanrılık ışığıyla buluşabilmek önem taşıyor. Bugün yapacağımız yaratımlar tam da bu yüzden önem taşıyacaktır. Ruh kapıları açık gözüküyor, herkes kendi miracına( buluşma ) yürüyor. Korku, yerini güven ve sevgiye bıraktığında yol açılır ve bu güven muhakkak ki önce kendi varlığımızdaki ışıktan güç almalıdır; çünkü ihtiyaç duyduğumuz her şey varlığımızın sırrında saklıdır.

Rehber kartımız( ruh kartımız ) bugün bize bir eşikte olduğumuzdan bahsediyor. ‘’ Burası seher karanlığıdır ve muhakkak ki burada güneşin doğuşunu hatırlayanlar, onun ışığına dek ışığında kalacaktır. ‘’ Hiçbir karanlık bizi güneşin doğuşundan emin olmaktan geri koymamalıdır. Karanlık, ışık kadar değerli bir kapıdır ve o kapıdan geçen ışığına varır. Bunu hatırlamak önemlidir. Her zor, ödülünü alabilmemiz için onun içinden geçip kendimize varmamızı beklemektedir ve bu zor her zaman ŞİMDİLİK’tir.

Bugün saat 08:41’i gösterirken Ay, ikizler burcuna geçmiş bulunuyor. 07:47 itibariyle Mars ile bir altmışlık( üçgen ) yaparak boşluktaydı. Bu kısa zaman dilimi bize biraz kendimizi sorgulattı. Derin bir nefes alıp yola çıkmak adına iyi bir zamanlamaydı, birçoğumuz bunu uykusunda yaşamış olabilir, gördüğünüz rüyaları hatırlayın, mesajları vardır.

Gün titreşimi olan 6’nın ikizler teması ile bağlantılı olduğundan bahsedilir. İkizlerdeki Ay bizi başaktaki Merküre götürür. Bu iki gün iletişim ve ifade önem taşıyacaktır ve bu anlamda kolaylıklar da mümkün olacaktır, yeter ki yüreğimizden uzaklaşıp işi gevezeliğe vardırmayalım!

Güneş hala aslanda, herkes aslında kendini arıyor ve bugün gerçekleşen aslan kapısı da burada önemli bir nokta gibi gözüküyor. ‘’ Herkes bedeninin gücünün sınırlarını arar; bununla birlikte bu sınırlar ruha ulaştığında, işte orada uyanış başlar. Beden sınırlıdır, ruh sonsuzdur; onlar buluştuklarında, yaşam ışığını bulur. ‘’ Bizlerin hem sınırlara hem de sonsuz olduğunu bildiğimiz ışığa ihtiyacımız var, bu kesin!

Bugün gün yöneticisinin de Satürn olduğunu görüyoruz. Bugün gerçekleşen süreçler kalıcı etkiler içerebilir gibi gözüküyor. Gün rehber kartımız olan ‘’ay’’ da Satürnyen bir döngüden bahseder, kimi bilgilerdeyse bu kart balık burcu ile ilişkilendirilir. Her halükarda derin bir karttır. Satürnyen döngü göz önünde bulundurulduğunda, önemli bir eşiğin varlığından ve bunun öneminden bahsedilebilir.

Bugün kendi kendinize kalabileceğiniz bir an yaratın ve sesli olarak, hiçbir şey düşünmeden yüreğinizden geçenleri dile getirin. Bu ‘’kendi kendine konuşmak’’ dediğimiz kavram, merak etmeyin, delirmediniz! Sadece kendinizi kendinizden dinleyin. Yüreğinize inin ve oradaki gerçek gücü keşfedin. Yazarak da yapabilirsiniz. Korku, öfke ve endişe ile karşı karşıya kalırsanız cümlelerinizde, hemen bunu dönüştürün.

‘’ Güvendeyim, içimdeki yaratıcı ışığa güveniyorum, kendimi biliyorum, tüm yaşamı seviyorum, kendimi ifade edebiliyorum ve bu ifadede kendi sonsuzluğumun ışığını görüyorum, biliyorum ki herkeste ve her şeyde ben varım ve biliyorum ki tüm bunları hatırladığımda gerçek olanın kapılarını açar ve orada ihtiyaç duyduğum ışığın bana akışını sağlarım, işte bu! ‘’

Şimdiden ışık OL’sun! Kapınız güce açılan kapı ve güç, sevginin yaşamdaki akışıydı ve sevginin gücü, her şeyin ışığı olup görev taşıyacak ve tam da orada yollar aydınlanacaktı ve o zaman insan kendi gücünün sonsuzluğunun farkına varacaktı. İnsan kelam olmalıydı ki o kelam, yaşamın kalemi olmaktı. Kelama varan barış olmalıydı, sevgi olmalıydı, umut olmalıydı; o zaman kapı açılırdı. İnsan olmak, işte bunun farkına varmaktı. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ