20 Ekim 2015 Salı

21 Ekim 2015 Çarşamba ( Ay Kovada )


( Eser, Ressam Abidin Dino'ya aittir. )


Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aşıklar

Güneş : Terazi

Ay : Kova ( 04:37 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

23:32 itibariyle( 20.10.2015 ) Ay, Güneş ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor. Dünkü yazımda biraz bundan bahsetmiştim. Gecenin ilerleyen saatlerinde( 04:37 ) Ay kova burcuna geçecek. Sürprizlerle dolu bir iki güne hazır olun ve tabii ki ‘’ Sürpriz, sürprizdir. ‘’ Ay kovada kuralları yıkmak ister. Yine de kuralları yıkmak için önce bu kuralların nasıl bir görev taşıdığını çok iyi anlamak gerekir; çünkü onun üzerine getirilmek istenen yeni sistem, eski sistemin bırakacağı boşluğu da doldurabilmelidir ki yeninin yolu açılsın!

Gün titreşimi bir derinleşme içinde olduğumuzdan bahsediyor. Altüst olanlardan korkmayın, bilin ki daha iyi olanın bulunması için sular bulandırılıyor ki kumun altındaki cevher açığa çıksın! Bugün Merkür günü! İşaretleri takip ederek, Tanrı sesini duymak önemli! Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bugün tutkularımızın bizi akıttığı bir yaşam deneyiminden bahsediyor. Yüreğinizin aktığı yerde yolunuz var ve orada olun! Bunun size mutlaka anlatmaya çalıştığı bir şey var!

ve bakalım Zodyağın büyümeyen çocuğu Aslan burçlarda neyi deneyimliyor?( doğum haritalarında aslan vurgusu güçlü olanlar da dikkate alsın! )

ASLAN– KOÇ

Aslan koçta kendi savaşçı yanını deneyimler. Aslanın çocuksu yanının çok daha ötesinde bir güç vardır koçta ve o, cesaretin altın ışığıdır. Aslan koçta bunu ne anlama geldiğinin farkına varır. Savaşı birbirlerine karşı açmadıkça her şey yolunda!

ASLAN – BOĞA

Aslan boğa ile yanıp sönen ışıklarını yakalama şansı kazanarak muhteşem tablolar ortaya çıkarabilir. Boğaya kendini ispatlaması gerekecektir. Bunu başardığında boğa ona büyülü kapılardan bahsedecektir.

ASLAN – İKİZLER

Aslan ikizler ile çok eğlenir. Daldan dala koşabilir. Aslan, doğasıyla ikizler için tam bir keşif sahasıdır. Aslan ikizler ile ha bire şaşıracağı ve onu heyecanlandıracak yeni şeyler bulmanın mutluluğunu yaşayacaktır.

ASLAN – YENGEÇ

Aslan yengeç ile derinliklerine bir yolculuğa çıkar. Benin, genişliğinde barındırdıklarını keşfeder. Köklerini tanır. Saklı gücüne doğru bir yolculuğa çıkar, yüreğini keşfeder ve onun kendine has renklerini!

ASLAN – ASLAN

Bu bir tiyatro sahnesine dönüşebilir. Muhteşem paslaşmalarla tüm dikkatler üzerlerine toplanabilir! Mutsuz prens(es)leri oynayabilirler. Ha bire ilgi ihtiyacı içinde anlaşılmadıklarına inanabilirler. Bunu isterlerse, birbirlerini keşfederken kendilerini bulurlar!

ASLAN – BAŞAK

Aslan için başak yenilenme demektir. Başak ona öyle mantıklı savlarla gelir ki aslan direncini kırabilir ve yeni deneyimlerle kendini daha derleyip toparlayabilmek için kapılarını aralayabilir. Birbirlerini önemsediklerini birbirlerine hissettirebilsinler ve kendi ihtiyaçlarını da ortaya koyabilsinler yeter!

ASLAN – TERAZİ

Terazi aslanı sanatsal bir yaratıcılığa çeker. Estetik duyguları, uyum arzusu gelişir. Daha barışçıl bir doğa kazanabilir. Aslan teraziyle ihtiyaç duyduğu asalete kavuşabilir. Kendilerine has dillerle iletişim kurarlar!

ASLAN – AKREP

Aslan için akrep biraz ürkütücü gelebilir! O nihayet bir çocuk ruhu taşımaktadır. Akrebe kendini güvende hissettirebildiğinde, ondan yaşama dair muhteşem tüyolar alabilir. Akrep ona duygu yönetimini öğretir.

ASLAN – YAY

Aslan yay ile derin yolculuklara çıkar. Çok keyif alabilirler. Yeter ki birbirlerine ne kadar zeki olduklarını ispatlama savaşına düşmesinler! Bunu yapmadıkça muhteşem bir ikili! Yaşamda onlara keyif verecek şeyleri bulup açığa çıkarmayı çok iyi becerirler! Acayip eğlenceli oyunlar inşa edebilirler.

ASLAN – OĞLAK

Aslan oğlak ile daha bir yeryüzünün kurallarını öğrenir. Otoritenin nasıl bir sorumluluk olduğunun farkına varır. Oğlak aslanı ilk başta o hoppa haliyle çok da kaile almayacaktır. Sonra bu zeka küpü( aslan ) kendini ispata çalışır. Aslan oğlak ile olgunlaşır.

ASLAN – KOVA

Kova ile kendindeki ilginçlikleri açığa çıkarır. Kuralların dışına çıkar. Eğlenirken düşünür, düşünürken eğlenir. Kendine has olanı bulmaya çalışır. Özgürlüğü deneyimler. Kendi olmayı öğrenir. Kova alkışlamaz ve bunsuz da yaşanabileceğini hatırlatır. Yine de eğlendiğinde kova bunu hissettirmeyecek kadar acımasız değildir!

ASLAN – BALIK

Aslan balık ile ruhu tanır. Balık onun çok da iyi tanıdığı bir parçası değildir. Belki çok anlayabileceği bir şey de değildir; bununla birlikte sever onu! Suyun sakinliği, bulanıklığı, yoğunluğu! Etkiler onu! Bir şeyler bulmak ister, mantık devre dışı kalır ve burada kendinin ötesinde bir şeyler olduğunun farkına varır. Fazla otoriter olmaya kalkarsa balığı kaçırır.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ