8 Şubat 2016 Pazartesi

8 Şubat 2016 Pazartesi ( Aşk Olmak )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Yıldız

Güneş : Kova

Ay : Kova ( 16:38 Yeni Ay )

Gün Yöneticisi : Ay

ve yeni ay enerjisi kendini iyiden iyiye gösteriyor… Kova burcunda gerçekleşen bu yeni ay bizi ‘’kendimiz olma’’ ışığına çağırıyor ve o ışıkta, yüm yaşamla birleşerek bütünselliği algılayabilmemiz… Bugün çok özel bir gün! Bugüne kadar gelen son günler de öyleydi ve bu bir müddet daha devam edecek! Kova gelecek enerjisi taşır. Yöneticileri Satürn ve Uranüstür. Satürn, toplumla daha çok bağdaşır, kurallar, saygı ve saygınlık, yaşamda alınması gereken önemli dersler onunla ilgilidir. Uranüs, toplumsal oluşumlara yön veren devrimci bir ruh taşır. Bilim ve teknoloji, bu anlamdaki önemli gelişmeler de bu kapsamda değerlendirilebilir. Kova, bu iki temanın buluşmasıdır. Eski olanın gerekli yenilenmeyi gerçekleştirebilmesi ve yeni olanın, olan içinde köklenmesi, kendine kalıcı bir yer kazanabilmesi! Kova, elektrik enerjisidir ki bu Uranüsten gelir. Kova zekasında ilham veren bir ruh vardır. Çok hızlıdır kova, bazen kurduğu bağlantılar ve bunlar arasındaki hız kişiye sanki bahsettikleri birbirinden bağımsızmış hissi verebilir; bununla birlikte aslında bunlar bir bağlantı dahilindedir. Şimdi ihtiyacımız olan içsel resimlerimizi yapıp onları yaşamın ışığıyla buluşturabilme! Karşıt burç olan aslandaki o kendini görmeye yatkın beni, tüm yaşamı görme ve tüm yaşamdaki kendini bulma benine, yani bize çekebilme! İşte bunlar önemli! Bugün Ay günü ve içeride olan, dışarıda olandan daha değerli! Gün titreşimi, özümüzdeki ışığı bulmamızı istiyor; çünkü tüm cevaplar orada ve rehber kartımız ‘’yıldız’’ artık önümüzü görme vaktinin geldiğinden bahsediyor! Şimdilik bu! 

Yeni Ay Ritüeli

Bir mum yakın, odanın en sevdiğiniz yerine koyun, etrafını sizi mutlu eden şeylerce süsleyin! Bu, yaşamdaki mutluluğumuzun ve şansımızın, bize bunu veren kaynağın hatırlanışıdır. Biraz su koyun, mümkünse bir tütsü yakın! Bunlar da muma yakın bir yerde olsun! Mevsim meyvaları ya da kurumuş bitkiler de ekleyebilirsiniz! Şimdi arzu ettiğiniz, kendinizi rahat hissettiğiniz bir yerde oturun! Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın ve size huzur hissettiren bir yerde hayal edin kendinizi! Etrafınızı hissetmeye, kulağınıza çalınan sesleri duymaya ve neler olduğunu görmeye çalışın! Bir müddet böylece kalın! İçinize doğan kelimeleri fark edin! Onları melodik olarak seslendirin! Nasıl bir melodi olduğunun hiç önemi yok! Doğanın ışığını hissedebildiğiniz bir melodi olsun! Şimdi nerede olma arzusunda olduğunuzu canlandırın içinizde! Neler hissettiriyor bu size? Bunun tadını çıkarın! Tamamen özgür bırakın kendinizi! Uçan bir halı üzerinde olduğunuzu hayal edin ve yolculuğun tadını çıkarın! Kendinizi hazır hissettiğinizde içinizden geçenleri yazın ve bir resim yapın! Bu hayallerinizin resmi olsun! Ne kadar güzel olduğu önemli değil! Yeter ki siz oraya baktığınızda gördüğünüzün ne anlama geldiğini bilin! Şimdi bu resme bakarak gözlerinizi kapatın ve orada olduğunuzu hayal edin! Huzur içinde olun! Hoşunuza giden bir müzik eşliğinde dans etmeye başlayın( ayağa kalkıp dans etmekten bahsediyorum )! O anın içinde olduğunuzu hayal ederek o anı yaşayın! Huzur ve mutluluk olsun! Burada sizinle olan herkes, kendi mutluluğunun içinde olarak sizinle olsun ve izin verin herkes, mutlu olduğu yerde olsun! Yeter ki şu an içinde olduğunuz, sizin gerçek mutluluğunuz olsun, bundan emin olun! Mutluluk bir ideali olmasıdır insanın ve onunla bu ideali paylaşma arzusunda olanlarla bir birliktelik yaratması! İşte yol bu! 

Şimdi her burç aşağıdaki kelimelere daha yoğun odaklanarak ve onları seslendirerek çalışmasını tamamlasın! ( Yükselen burçlarınızı da seslendirebilirsiniz! )

Koç 
Yarını yaratan bugünde açtığım kapıdır! 

Boğa

Şimdi kendini gösterme vakti! 

İkizler 

Ne istediğimi biliyorum ve ona yürüyorum! 

Yengeç 

Yenileniyor ve iyileşiyorum! 

Aslan

Özümdeki bütünlüğü yaşıyorum!

Başak

En büyük hizmetim, kendime duyduğum sevgidir! 

Terazi

İçimdeki çocuk uyanıyor!

Akrep

Derinliklerimdeki ışık anlamını buluyor! 

Yay

Yaşam benimle konuşuyor!

Oğlak

Sahip olduğum en değerli ışık yenilenişimdir!

Kova

Var olan gücümü kullanıyor ve yenileniyorum!

Balık

Ruhumdaki derin okyanus şimdi bana sesini duyuruyor ve onunla akıyorum! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ