18 Aralık 2015 Cuma

19 Aralık 2015 Cumartesi ( Yüreğin Sesi )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya

Güneş : Yay

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Satürn

Ay koçta ilerliyor... Havada cesaret kokusu var! Bir şey bize ‘’Haydi hareket! ‘’ diyor. Bugün tatlı bir kıpırtı! Mars ve Venüs ışığı aktif! Bugün savaşımız aşk, aşkımız savaş tadı taşıyor ve bunun içinde bütünün ışığı var. Bugün Satürn günü! Derin bir farkındalık bize yol gösteriyor ve onun ne anlama geldiğini anlamak önemli! Karanlığın en koyu olduğu an, günün doğmasına en yaklaşıldığı andır ve gün doğduğunda tüm yaşamı çok özel bir ışık saracaktır. Güneşin ışığı şifadır ve o karanlığında açığa çıkardıklarını aydınlığında iyileştirmek üzere programlıdır. Yeter ki izin verelim!

Günün ilk saatlerinde( 02:19 ) Ay- Satürn üçgeni söz konusuydu! Bu bize yaşam yolculuğumuzdaki deneyimlerimizin bizde uyandırdığı sağduyunun farkına varmamızı ve hayatın gerçekleriyle yüzleşmemizi kolaylaştırdı. Sabah saatlerinde( 10:39 ) Ay- Uranüs kavuşumu söz konusu! Sezgiler yoğun ve özgürlük arzusu! Yeniliklere açık bir ruh hali! Anlık tepkiler gündeme gelebilir! Değişken duygular! Olumlu ve iyimser bir ışık! Çok geçmeden( 11:28 ) Ay- Merkür kare! Duygu ve fikir çatışması! Mantık ihtiyacı! Kendine güven ve açık iletişim! Önce onu dinle!Takip eden( 12:25 ) Ay- Pluto karesi! Duyguların sırtta yük gibi taşınması! Artan hassasiyet! Sakinlik ve yenilenme! Gerçek gücün ne olduğunun farkına varabilmek için kendimize izin verme! Gece saatlerinde( 21:00 ) Ay- Mars karşıtı söz konusu! İlişkilerde fırtınalı rüzgarlar esebilir! Yoğun duygular! İçsel denge önemli! Enerji yoğun ve dönüştürülme ihtiyacı içinde! Özgür iradeye saygı! Kendimize odaklanmamız daha lehimize olacaktır. Dışarıda olan, içeride olanın yansıması!

Bugün gün titreşimi Satürn ve Venüs vurgusu yapıyor! İlişkilerde özel bir süreç! Köklerdeki ışığı uyandırma ihtiyacı söz konusu! ‘’ Gerçekten neye ihtiyaç duyduğunun farkına var ve ona adım atabilecek cesareti uyandır! ‘’ diyor. Yarım kalanı artık tamamla ve bunu kendi içinde yapmanın gerçek çözümü beraberinde getireceğinin farkına var! Vazgeçin o söyleyemediğiniz şeyi söylemeye çalışmaktan! İhtiyacınız olan, duymanız gerekeni kendinizden duymak ve artık yolu açmak! Geride kimse yok; çünkü önünüzde siz varsınız ve bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’dünya’’ bizden artık yüzleşme ihtiyacında olduğumuzla yüzleşmemizi ve böylelikle yarattığımız gerçekliğin özünde saklı ışığı fark etmemizi istiyor. İnsan her yerdedir ve her şey de onun kendisindedir. O zaman görmek, duymak ve bilmek gerek! Bu yol almakla ve yol olmakla olur! O zaman haydi! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder