3 Şubat 2016 Çarşamba

4 Şubat 2016 Perşembe ( Gök Sırrı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Yıldız

Güneş : Kova

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter Göklerin Hakimi Zeus ile ilişkilendirilir! Jüpiter aynı zamanda yargıçtır, hukuk ve adalet ile de ilişkilendirilir! Genişleme, büyüme, idealler, bolluk ve bereket de onun temalarıdır! Bugün yaşamı daha geniş bir bakışla okuyabilmek önemli! Yaşamda gerçek arzumuz nedir ve onun neresindeyiz, ona ne kadar verimli bir yolla ilerlemekteyiz, bunlar önemli! Gün titreşimi bize öfkenin ötesine geçerek yaşamdaki seçimlerimizin farkına varmanın öneminden bahsediyor! Her şey bir yoldur ve bu yolu niyetler doğurur! İçindekinin ne olduğunu bilen, anlar ve yenilenmenin ışığını yaktığında, özüyle buluşur ve hatırlar! İşte o zaman gerçek yolculuk başlar! Rehber kartımız ‘’yıldız’’ önümüzü görebileceğimizden bahsediyor! İhtiyacımız olan, bizi ardında tutsak kılan duvarların, yani kalıpların, içsel baskıların ötesine geçebilmiş olmak! Yaşamın özündeki ben ile iletişim kurabilmek, kabukları kırabilmek! O zaman her şey hak ettiği anlamı bulur! Bugün göklerin kelamının, yüreğimizin ışığında saklı olduğunu hatırlamak önemli! O zaman yerdeki yaşam da hak ettiği bilişle kendini bulabilirdi! 

Ay Boşlukta( 12:03 ) Ay boşluktayken içsel enerji yükselirken dış dünya ile kurulan ilişkide puslanmalar görülür, üç düşünüp bir hareket etmede, önemli kararlar için ayın oğlağa geçmesini( 02:43 ) beklemede fayda var! 

Ay- Güneş yarı kare( 22:01 ) Harekete geçmek, doğru koordinasyonu sağlamak adına dinamik bir açı! Yükselen gerilim! Doğru bir yoğunlaşma ve gerekli sağduyu ile verimli sonuçlar mümkün! Sabah saatlerinde de bu etki korunur! Nefes çalışması ile gerilim dengelenip daha geniş bir bakış açısı sağlanabilir!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



2 yorum: